S-ar putea sa ne aflam intr-o situatie in care regina muzicii pop face mult zgomot pentru nimic. Dupa ce s-a zvonit ca mariajul Madonnei cu Guy Ritchie scartaie, diva nu se mai opreste cu declaratiile despre viata sexuala extraordinara a ei si a sotului.

Desi a negat cu vehementa existenta unor neintelegeri, Madonna a admis ca a fi casatorita cu Guy este o adevarata provocare. "Viata noastra sexuala este uluitoare. Dar a trebuit sa ma marit cu cineva la fel de puternic ca si mine. A trebuit sa aleg o provocare, altfel m-as fi plictisit. Orice ar fi Guy, sigur nu este plictisitor. Poate fi intolerant", a declarat cantareata.

In alta ordine de idei, diva a mai dezvaluit ca este atat de obsedata de munca, incat doarme cu telefonul sub perna. "Eu si Guy stam unul langa celalalt in pat, dar amandoi avem telefoanele sub perna. Nu este lipsit de romantism, este practic. Sunt sigura ca multe cupluri dorm cu telefoanele sub perna. Deseori ma trezesc in toiul noptii si imi dau seama ca am uitat ceva, asa ca sar si imi fac notite", a mai adaugat Madonna.

Integral in Romantica.