Relatia Oanei Sarbu cu Robert Turcescu este pusa la incercare. Timp de un an, vedeta tv va lucra la Madrid, in Spania, ca director al postului Realitatea TV, iar vizitele in tara vor fi cand timpul ii va permite, avand in vedere volumul mare de munca. Oana e convinsa insa ca Robert nu o va uita si ca distanta nu va pune in pericol povestea lor de dragoste.

Actrita Oana Sarbu, iubita jurnalistului, este extrem de incantata de promovarea profesionala a partenerului sau de viata, o considera o adevarata provocare si se mandreste foarte mult cu Robert Turcescu, pe care il considera cea buna vedeta a postului Realitatea TV. “Proiectul ii apartine 100% lui Robert, a muncit mult pentru ca acesta sa fie aprobat si nu am cum sa nu fiu extrem de fericita pentru el, indiferent ce se va intampla. El este un om care isi iubeste meseria si orice reusita de-a lui este o reusita de-a mea”, a declarat Oana, pentru Click!.

Desi formeaza un cuplu solid, de mai bine de 3 ani, actrita nu-l va urma pe Turcescu in Spania, deoarece trebuie sa ramana langa familia ei, nu-si poate contramanda proiectele, dar nu ii este teama ca miile de kilometri ce ii vor desparti ar putea fi o piedica in calea fericirii lor: “Nu este un capat de tara faptul ca Robert va locui o perioada de vreme in Spania. Sunt multe cupluri care isi traiesc iubire de la distanta. Nu il voi putea urma, am si eu proiectele mele, familie, dar nu imi fac griji pentru ca stiu ca departarea nu ne va afecta relatia. Oricum, Spania e la doar trei ore de mers cu avionul, iar Robert probabil va veni in tara saptamanal. Isi iubeste mult parintii, nu poate sta departe de familia lui , de fetita lui si nici de mine.”

Click!