Andreea Marin Banica a intrat si ea in randul lumii „bune” care isi povesteste viata pe blogul personal. Vedeta si-a inaugurat pagina personala pe data de 7 martie cand scria „Trag aer in piept si ating din nou tastatura, parasita pentru o buna bucata de vreme. Parca imi ard degetele, mai ales ca acum nu mai am sentimentul ca suntem doar noi doi, eu si credinciosul meu laptop.

Aceasta noua experienta, in care gandurile, semnele mele de intrebare, zilele bune, zilele grele, marturisirile, furtuna din mine, marile bucurii sau ideile indraznete, toate vor imbraca haine croite din cuvinte ca sa ajunga la voi de azi inainte.

A fost de ajuns o pauza de doua luni, pe care am daruit-o fetitei mele, ca sa inteleg cat am pierdut in ultimii ani alergand hai-hui, fara sa pricep ca uneori e nevoie sa spui stop, ca sa te regasesti. Sigur ca da, castigi un CV impresionant, faci inconjurul lumii si ai sansa sa stai fata in fata cu oameni grei ai vremurilor noastre, dar cat din tine, cea de altadata, se regaseste in toate astea ?”.

Publicitate mascata

Din surse apropiate vedetei am aflat ca toata aceasta afacere a costat-o pe „Zana surprizelor” nici mai mult, nici mai putin de 5.000 de euro. Pentru ce a platit aceasta suma exorbitanta, eu una chiar nu inteleg. Nu ar fi fost mai usor sa-si cumpere un caiet dictando si sa-si scrie acolo toate gandurile? Asa scapa doar cu 2 lei in loc de 5.000 de euro.

Atac