Mihaela Radulescu a sarbatorit recent 10 ani cu „Duminica in familie“. Il va prezenta pe Costel Busuioc pe Broadway si pregateste o colectie video de interviuri cu laureatii Nobel. Crede ca Andreea Marin greseste enorm cu acest scandal care le implica pe amindoua.

Rep: Esti foarte solicitata ca M.C., atit in tara, cit si afara. Se plateste bine acest job?

Mihaela Radulescu:E o munca foarte bine platita, dar si foarte solicitanta. Dar asta mi-e meseria, cistig bani vorbind, prezentind, facind entertainment, stind cu orele in picioare, pe tocuri. Sint solicitata saptaminal si cel putin jumatate din cereri le refuz, fie pentru ca nu am timp, fie pentru ca nu mi se par de tinuta. Onorariul nu se spune in gura mare, dar va pot spune ca unii dintre cei care ma vor renunta cind aud suma pentru care as prezenta evenimentul lor. Nu sintem multi cei care reprezentam prima optiune pentru orice client sau agentie - eu, Toni Grecu, Buzdugan si Morar, Andi Moisescu, Circotasii, Dan Negru. Cam asta ar fi Liga intii de M.C. Nu cred ca vreunul dintre noi se duce pe mai putin de 2.000-3.000 de euro.

Rep: Cum comentezi asa-zisul scandal actual dintre tine si Andreea Marin?

Mihaela Radulescu: Scandalul e cel putin jenant si chiar n-o mai inteleg pe Andreea. Am senzatia ca se cearta singura, pe cer senin. Si am sentimentul ca e convinsa ca are ceva de cistigat din asta. Greseste enorm si nu e prima data. Ii recomand sa citeasca ultimul meu articol care se incheie asa: „Ce-am putea fi, daca n-am fi ceea ce parem sa fim“. E doar o pledoarie pentru firesc, pentru normalitate, daca intelege Andreea ce vreau sa zic.

Interviu integral in Cotidianul