Dupa un pictorial incendiar in revista Playboy, in anul 2002, Ileana Lazariuc si-a expus, din nou, formele apetisante in cel mai recent film al lui Sergiu Nicolaescu, “Supravietuitorul”. Viitoarea sotie a lui Tiriac Jr. spune ca s-a dezbracat de amorul artei si ca nu regreta deloc alegerea facuta.

Cati barbati nu si-ar fi dorit sa fie in locul lui Lucian Viziru, cel care a avut privilegiul de a sta, sub acelasi cearsaf, cu Ileana Lazariuc! Cei doi au filmat, pentru “Supravietuitorul”, a carui premiera va avea loc in aceasta seara, la Cinema Pro, o scena de dragoste incendiara, in care frumoasa bruneta isi expune trupul in toata splendoarea.

Cu nonsalanta, dupa o partida de amor fierbinte, pentru care fanii ei trebuie sa scoata din buzunar 12,5 lei, adica pretul unui bilet (studentii beneficiaza de o oferta speciala de doar 9,5 lei), Ileana se ridica din pat, goala, si merge pana la fereastra, unde, intr-un final, isi acopera trupul cu o rochita.

Dupa scena de amor, Ileana este ucisa

Despre rolul Zaradei, cel mai important din cariera sa, Ileana spune: “Este absolut special pentru mine, a fost o onoare sa lucrez cu Sergiu Nicolaescu, pe care il apreciez enorm, mai ales dupa aceasta experienta. Atunci cand am fost chemata la casting si mi s-a spus despre ce este vorba, n-am ezitat nici macar o secunda. As fi fost nebuna sa refuz acest rol.

Scenele in care am aparut nud reprezinta un act artistic, asa ca n-am de ce sa ma rusinez”. Ileana, mama unui baietel de cateva saptamani, este asteptata astazi, la multmediatizata premiera a peliculei.

Click!