Andreea Marin si Mihaela Radulescu sunt din nou la cutite. Dupa ce in luna noiembrie s-au certat ca la usa cortului, uitand brusc de bunele maniere, iata ca show-ul continua. Mihaela Radulescu si-a dat din nou arama pe fata si a atacat familia Marin-Banica: “Andreea si Stefan nu vor rezista impreuna nici macar 10 ani. Lui ii plac prea mult femeile!”

Desi s-au straduit ani la rand sa pastreze aparentele in legatura cu “relatia lor de colegialitate”, cum elegant o numeau ele candva, iata ca, in luna noiem-brie, Andreea si Mihaela si-au dat arama pe fata.

Femeile lui Banica jr. si-au pus poalele in cap chiar si cand a fost vorba de viata Teodorei, fiica Lianei Stanciu si a lui Mita (Bere Gratis), bolnava de cancer.

Andreea a gasit prilejul ideal de a-i strica imaginea Mihaelei, care a avut initiativa campaniei de strangere de fonduri pentru tratamentul micutei, facand comentarii veninoase la adresa acesteia, in cadrul emisiunii “Surprize, surprize”.

Ea a dat de inteles ca nu are incredere ca banii stransi in contul Mihaelei vor ajunge la Teodora, aflata la tratament la Viena. Apogeul disputei a avut loc in direct la emisiunea “100%” a lui Robert Turcescu (Realitatea TV), cand “Zana” a aratat telespectatorilor mai multe sms-uri primite de la Mihaela, in care era acuzata de rea-vointa si josnicie.

Integral in Click!