Nicoleta Luciu este insarcinata in patru luni. In loc sa primeasca felicitarile de rigoare, vedeta are insa de luptat cu tot felul de zvonuri care ii umbresc fericirea. Iar barfele sunt legate de iubitul ei, Zsolt Csergo, acuzat ca nu ar recunoaste copilul Nicoletei sau ca nu si-l doreste. Nimic mai fals.

Intr-un interviu acordat in exclusivitate pentru Click!, Zsolt se declara mai fericit ca niciodata. Si are si de ce. Peste cinci luni va deveni tatic, iar iubita lui este una dintre cele mai frumoase si ravnite femei din Romania.

Zsolt, recunosti copilul Nicoletei ca fiind al tau?

Da.

Cum ai reactionat la aflarea vestii ca vei fi tatic?

M-am bucurat foarte mult. Cum e si firesc. Am 34 de ani. E momentul sa devin parinte.

Te-a anuntat personal?

Da. Eram la Bucuresti atunci. Nicoleta mi-a dat vestea cand eram doar noi doi, intr-un cadru intim. A fost un moment cu totul special...

Tu esti catolic, Nicoleta ortodoxa. Copilul va fi botezat in religia ta?

Nu ne-am gandit inca la asta. E un aspect prea putin important pentru noi in acest moment.

Dar nunta? O veti amana sau, dimpotriva, o veti grabi?

Nu cred ca e nici asta important. Vestea ca vom deveni parinti a venit ca o surpriza. Dar nu cred ca asta va grabi planurile noastre de viitor.

Ti-ai dorit acest copil din prima clipa sau i-ai sugerat sa faca avort?

Nici nu s-a pus problema de asa ceva. Este adevarat ca suntem mai mult departe unul de celalalt decat impreuna, dar vom fi parinti. Asa ca va trebui sa rezolvam problema distantei de kilometri dintre noi. Chiar daca acum eu calatoresc foarte mult, iar ea este concentrata asupra carierei, sigur vom gasi o solutie, pentru a-i fi bine copilului nostru.

Vei face testul de paternitate dupa nasterea copilului?

In nici un caz. Copilul Nicoletei este al meu.

Integral in Click