Schelet. Controversata cantareata a ajuns sa aiba picioare atat de slabe, incat i se vad tendoanele

In timpul unei pauze de inregistrari la noua coloana sonora a noului film Bond "Quantum Of Solace", Amy Winehouse a socat paparazzii care o asteptau in fata studioului, dezvelind niste picioare atat de slabe, incat i se vedeau tendoanele.

Cantareata britanica Amy Winehouse, in varsta de 24 de ani, a slabit atat de mult din cauza drogurilor si a alcoolului, incat i se vad toate oasele, prietenii ei suspectand-o ca sufera de anorexie.

Ea a fost surprinsa de paparazzi, in timpul unei pauze de inregistrare a coloanei sonore a noii pelicule cu James Bond, "Quantum of Solace", cand fotografii nu au ratat momentul sa o filmeze cu noul look, numai piele si os. "In ultima vreme nici nu prea mananca. E din ce in ce mai slaba din aceasta cauza si de la consumul exagerat de droguri.

Insa ea nici nu realizeaza ce i se intampla", au declarat surse din anturajul solistei. "Ea nici nu mananca sanatos, nu-si cumpara niciodata fructe sau legume, ci mai degraba isi ia chipsuri si inghetata. Nici nu e de mirare ca arata in ultimul hal", au adaugat acestea.

Integral in Cancan