Dupa prestatia jalnica de la decernarea premiilor MTV din septembrie 2007, pentru Britney Spears a urmat un sir lung de scandaluri, depresii si internari la nebuni. Se pare insa ca, in curand, toate aceste probleme vor fi de domeniul trecutului, pentru ca Britney pregateste o intoarcere in lumea muzicii.

Conform publicatiei “News of the World”, Britney se pregateste intens pentru debutul unui turneu mondial. Ea merge aproape zilnic la sala de fitness pentru a reveni la forma fizica de altadata. In plus, ea urmeaza cursuri epuizante de dans la un club celebru din Los Angeles, Millennium Dance Complex.

Conform unor surse citate de publicatia britanica, BMG casa de productie a cantaretei, ii va oferi lui Britney 100 de milioane de dolari pentru a porni in acest turneu. “Lucrurile merg, in sfarsit, bine pentru Britney. Se concentreaza din nou asupra carierei sale. Inca nu am stabilit clar numarul de concerte pe care le va sustine, dar va asigur ca va fi cea mai spectaculoasa revenire din istoria muzicii”, a declarat un reprezentant al BMG.

Integral in Click.