Desi, in aparenta, cantareata Analia Selis pare o femeie la locul sau, cei care au avut ocazia sa intre in contact cu ea sustin contrariul. Se pare ca sub chipul angelic pe care il afiseaza se ascunde de fapt o argentinianca focoasa, gata oricand sa experimenteze senzatii tari. Cum ar fi partide de sex prin turnee, cu fanii, chiar sub nasul sotului.

Potrivit unor surse care au preferat sa isi pastreze anonimatul, se pare ca o astfel de intamplare s-ar fi petrecut asta-iarna la Sinaia, unde cantareata a fost solicitata pentru un concert. Prestatia sa a fost sustinuta din plin de un grup de tineri care a stat in fata scenei, aplaudand incontinuu si trimitandu-i bezele focoasei brunete. Aceasta chiar le-a dedicat o melodie, multumindu-le in acest fel pentru atmosfera facuta in timpul numarului sau de pe scena.

Se pare ca mulțumirile nu s-au oprit aici, intrucat Analia si-a reintalnit fanii, seara, la restaurantul Hotelului Sinaia, unde aceasta, impreuna cu sotul sau, violonistul Razvan Suma, cat si tinerii, erau cazati. Vazand-o la masa, tinerii au mers la ea, adresandu-i felicitari pentru concert. Aceleasi surse povestesc ca Analia i-a invitat pe baieti sa serveasca masa alaturi de sotul ei, fiind foarte bine dispusa.

Atac