Capitanul nationalei, Cristi Chivu, a jucat putin in duelul cu Mutu, dar asta nu l-a impiedicat sa fie prezent ieri dimineata la Appiano Gentile pentru refacere. Cantonamentul lui Inter se afla la 43 de km de Milano. Dupa doua ore de miscari usoare, Cristi ne-a vorbit deschis despre planurile sale de nunta.

Libertatea: Ai catalogat drept “aberatii” majoritatea stirilor ce se refereau la nunta ta din vara. Vorbeste-ne atunci, tu, despre planurile pe care le-ai construit cu Adelina.

Cristi Chivu: Au aparut fel de fel de stiri, lipsite de vreun miez real. Atat eu, cat si Adelina suntem doar doi oameni simpli care vor sa-si uneasca destinele pentru totdeauna. Nu vrem sa epatam sau sa facem din nunta noastra vreun circ mediatic. Dar nici nu pot sta pasiv cand apar atatea tampenii prin presa.

Veti face o nunta in stil traditional sau ceva mai modern?

Ce inseamna traditional si ce e aia modern?, va intreb la randul meu.

Va fi nunta cu dar? Vor canta lautari, manelisti? Va fi muzica simfonica?

Asta in nici un caz. Fara manele si lautari la nunta mea. N-au ce cauta la acest eveniment. ?mi doresc cu Adelina o nunta simpla, traditionala daca vreti, asa cum au facut si parintii nostri. Vrem sa ne simtim bine, atat noi, cat si invitatii nostri. N-am stabilit insa toate detaliile. Voi face, oricum, o conferinta de presa inainte sa iau deciziile finale pentru a nu se mai scrie prostii. E corect asa.

Vor fi tacamuri de aur si pereti auriti sau chestii de genul acesta?

Nici pomeneala. Nu vor fi tacamuri de aur sau fildes. Nici pereti auriti sau scaune de platina. Nu va fi nimic tras in fir de argint sau alte asemenea aiureli. Repet, vrem ceva simplu, de bun gust.

Cum a ramas pana la urma cu luna de miere?

In nici un caz nu o s-o petrec in spital, cum au scris unii. Nunta va avea loc dupa Campionatul European, iar dupa aceasta ma voi opera. Nu voi sta mai mult de 24 de ore in spital. Apoi, voi pleca in luna de miere.

Libertatea