Surse din anturajul Mioarei Mantale sustin ca ex-prefectul n-ar duce lipsa de admiratori, ba chiar pe trei dintre acestia ii "ruleaza" discret in ultima vreme: unul care inca n-a implinit 30 de ani si e un foarte talentat web designer, un altul are casa la Corbeanca si cel de-al treilea arata foarte bine!

Singuratatea nu este pentru o femeie ca Mioara Mantale! Chiar daca in ultimele luni, frumoasa moldoveanca nu s-a afisat cu vreun partener, sustinand chiar ca-i este "foarte bine" singura, ex-prefectul Capitalei pare sa traiasca acum o noua si furtunoasa poveste de dragoste. Mioara a fost surprinsa de paparazzii Cancan afisand, pe langa un look de primavara, si un barbat nou-nout. Tanarul langa care Mioara Mantale si-a gasit fericirea pare indragostit de fosta prefecta. Cei doi nu-si ascund relatia, ba chiar o afiseaza cu mandrie pe la restaurantele-terase din Herastrau. De curand, roscata(!) Mioara si noul ei iubit au petrecut cateva ore minunate alaturi de un alt cuplu la un restaurant din Herastrau.

Mioara si tanarul ei partener au venit cu una dintre masinile femeii. Au stat unul langa altul la masa, iar Mioara a vorbit si a ras mai tot timpul. Evident impreuna, cei doi au fost totusi destul de rezervati in prezenta tovarasilor de masa. Cand insa au plecat, lucrurile s-au schimbat. Masina Mioarei, condusa de noul ei iubit, s-a oprit in parcarea ascunsa a unui bloc, din apropierea casei ex-prefectului.

Cancan