Sotia lui Irinel Columbeanu se pregateste sa-si anunte in curand adeziunea la un anumit partid. Surse neoficiale sustin ca gruparea politica dispusa sa o primeasca pe Moni in randurile sale este PSD-ul

Refacuta dupa scandalul in care a tarat-o fostul ei impresar, Monica Columbeanu pare pregatita sa revina in forta la un nivel mult mai inalt. Intre doua prezentari de moda, doamna Columbeanu pune la cale debutul ei in... politica. Sotia miliardarului de la Izvorani a anuntat, luni seara, in emisiunea Happy Hour de la Pro TV ca intentioneaza sa intre intr-un partid chiar in acest an electoral.

Surse neoficiale sustin ca gruparea politica dispusa sa o primeasca pe Moni in randurile sale este PSD-ul, insa tanara aspiranta a refuzat, deocamdata, sa faca vreun comentariu privind orientarea sa politica. Gurile rele sustin ca PSD-ul este mai mult alegerea lui Irinel, care este intrucatva dator formatiunii politice, dupa ce a convertit un primar in director general la Targu Carbunesti, unde si-a deschis anul trecut o fabrica de ciment.

Ea nu a vrut sa divulge nici identitatea modelului sau politic, intrucat o astfel de declaratie de admiratie ar putea sa-i dauneze in viitor, cand respectivul s-ar putea intersecta cu ea pe scena politica in ipostaza de adversar. Apropiati ai Monicai sustin ca muza ei este chiar Elena Basescu, fiica presedintelui parcurgand un drum asemanator cu al ei in plan profesional, adica model si, apoi, politician.

Cancan