Face ce face si reuseste, de fiecare data, sa-si surprinda fanii. Nici nu si-a inlocuit bine implanturile cu silicon, in luna februarie, ca Oanei Zavoranu i s-a nazarit de o noua schimbare: vrea sa revina la marimea naturala a sanilor. Pepe o sustine in aceasta decizie, desi se gandeste ca sotia sa sufera mult prea mult de pe urma acestor interventii chirurgicale, care au costat nu mai putin de 6.000 de euro.

“Baba sufera la frumusete”. Acesta e unul dintre proverbele in care Oana crede cu tarie, mai ales ca succesul in showbiz-ul autohton este garantat de o imagine atragatoare.

Despre actrita care se declara femeia-cameleon se poate spune cu lejeritate ca este statornica doar in dragoste, caci, atunci cand vine vorba despre propria infatisare, Oana apeleaza la numeroase artificii.

In ultimii trei ani ea, a fost o abonata a clinicilor de infrumusetare, avand la activ trei operatii estetice: doua de modificare a bustului si una de liposuctie deasupra soldurilor.

Si iata ca acum, cand Zavoranu se declara mai mult decat incantata de noii ei sani, ce pot fi lesne confundati cu unii naturali, ea s-a gandit ca nu i-ar strica sa mai treaca o data pe la cabinetul medicului, pentru o noua interventie.

Dupa ce s-a plictisit de bustul artificial, moft care n-a durat decat trei ani, sotia lui Pepe vrea sa renunte defintiv la silicoane si sa revina la sanii sai naturali, dupa cum a anuntat joi seara, la emisiunea “Un show pacatos” de la Antena 1.

Integral in Click!