Andreea Marin nu vrea sa se lase mai prejos in conflictul dintre ea si vesnica sa rivala, Mihaela Radulescu. Ieri, sotia lui Stefan Banica jr a atacat-o din nou pe vedeta Antenei 1, spunand despre ea ca e o complexata.

Referirea de ieri a Andreei Marin la Mihaela Radulescu a venit, ca si in alte randuri, ca un raspuns la intrebarea unui cititor al blogului sau.

'Un om care are fericire acasa, care are in mod real dragoste si armonie in propria familie, nu are de ce sa se tot raporteze la altcineva, nu are de ce sa faca public referiri repetate, mereu acide, la adresa altei persoane care nici macar nu-i raspunde; mai mult, nu are de ce sa coboare atat de jos incat sa-si dea cu parerea despre durata casniciei actuale a fostului sot, de care oricum o desparte multa vreme, pentru ca nu arata decat ca are un complex in aceasta zona, o problema nerezolvata', ii marturiseste Andreea fanului ei.

"Eu si sotul meu nu ne uitam in curtea vecinului"

'Daca nu poti respira din pricina fericirii altora, probabil ai o problema serioasa ascunsa pe care nu o poti direct exprima, dar eu si sotul meu nu avem nici o vina si nu o putem rezolva, nu suntem genul de oameni care se uita in curtea vecinului, ne vedem de treaba si familia noastra', a mai adaugat Andreea.

Libertatea