Cu doua zile in urma, ziarul "Click!" a scris ca Mihaela Radulescu si-ar fi scos hainele purtate la vanzare. Prezentatoarea "Duminicii in familie" de la Antena 1 contraataca acum, declarand reporterilor nostri ca nu si-a vandut niciodata hainele sau alte lucruri care i-au apartinut. "Daca renunt la anumite lucruri, fie le daruiesc unor oameni foarte apropiati, fie, daca e vorba de bijuterii sau obiecte de arta, le donez in scopuri umanitare, spre a fi vandute la licitatii caritabile", ne-a marturisit vedeta Antenei 1.

Ea a adaugat ca "exista inca impostori care se folosesc de numele meu pentru a-si creste afacerea, dar asigur pe toata lumea ca sunteti mintiti cu nerusinare si ca niciunul din obiectele vestimentare prezentate de "Click!" ca fiind ale mele nu-mi apartine si nu mi-a apartinut vreodata. Mai mult, nu am inchiriat niciodata haine, asa cum s-a spus. Fie le-am cumparat, fie le-am primit conform unor contracte legale de publicitate.

In ultimele sase luni primesc constant haine de la Magazinul Victoria 46, pentru ca sunt imaginea lor si chiar n-am niciun motiv sa inchiriez haine, cu atat mai putin de la unul atat de indoielnic ca acela care-si face reclama folosindu-mi abuziv numele.

Cancan