Sunt binecunoscute pretentiile ei exagerate de diva, care ar reusi sa innebuneasca chiar si cel mai sanatos om. Dar nu aveti de ce sa va faceti probleme pentru ca Mariah Carey nu intentioneaza sa devina mama.

Poate ca nu exista suficient loc pentru doua domnisoare Carey, mai ales ca, de-a dreptul ciudat, diva considera ca s-ar simti violata daca ar avea copii.

"Este greu sa ai copii in aceasta lume in care traim. Nu cred ca as putea educa bine un copil acum. Poate in viitor, desi nu m-a gandit la asta. Pentru moment, ma bucur de compania catelului meu, Jack. Cu siguranta, asta se intamala din cauza copilariei mele traumatizante. Niciodata nu am vrut sa ma simt violata si stiu ca suna destul de ciudat, dar asa sunt eu", a declarat Mariah pentru revista OK!

Printre cele mai exagerate pretentii pe care le-a avut vreodata o vedeta, cele ale Mariahei sunt cu siguranta pe podium. In 2005, diva a refuzat sa se cazeze la 2 noaptea in hotel, pana ce nu i-a fost intins un covor rosu, strejuit de lumanari parfumate. De curand, cantareata a batut din piciorus si a cerut sa i se instaleze o sala de fitness de 20.000 de dolari, in penthouse-ul hotelului londonez, Claridge.

Romantica