Solicitat. Vedeta Antenei 1 nu are nici cea mai mica intentie sa prezinte spectacole in campania electorala, desi primeste cel putin o oferta pe zi.

Campania electorala angreneaza, de regula, persoane publice din toate domeniile. In timp ce artistii canta pentru candidati, vedetele de televiziune le prezinta spectacolele si ii vorbesc de bine in fata alegatorilor. Este si cazul lui Dan Negru, recunoscut pentru "ciubucurile" pe care le face din astfel de activitati extraprofesionale.

Dupa ce a facut bani seriosi cu pensiile private, de data aceasta, antenistul a decis sa stea in banca lui si pentru a nu supara pe nimeni, a refuzat toate ofertele venite din partea partidelor implicate in campanie. Nu a stat la discutii nici macar cu politicienii din Timisoara, orasul lui natal, sau din Constanta.

Decizia, insa, este ingrozitor de greu de respectat deoarece, zi de zi, Negru primeste oferte de-a dreptul irezistibile. Cel putin una. Incercarea cea mare a fost in momentul in care un baron local i-a oferit nici mai mult, nici mai putin de 9.000 de euro, pentru 40 de minute de show, in care ar fi trebuit sa-l prezinte pe angajator intr-o lumina favorabila.

Suma a crescut cu scopul de a-l convinge pe Dan Negru sa accepte intelegerea, dupa ce acesta refuzase deja o data. Un astfel de contract i-ar fi adus gazdei emisiunii "Te pui cu blondele?", 225 de euro pe minut, dar pentru a-si respecta hotararea a refuzat. Evident, toti cei carora le-a povestit "patania" au ajuns la concluzia ca este "nebun de legat".

Cancan