Dupa doua relatii amoroase esuate intr-un singur an, prezentatoarea Crina Abrudan isi incearca din nou norocul in dragoste. Avand in palmares o experienta tumultuoasa cu Marian Ionescu, liderul trupei Directia 5, blonda a considerat, probabil, ca explorarile in mediul artistic ii sunt suficiente si s-a reorientat catre un partener mai cu picioarele pe pamant. Mai exact, pe gazon, noua cucerire a Crinei fiind nimeni altul decat fostul fotbalist Gabi Popescu.

Cei doi amorezi au petrecut Pastele impreuna, luand masa, duminica seara, in stil italian la restaurantul Fattoria. Absorbiti unul de celalalt, Crina si Gabi nu s-au zgarcit in a-si manifesta sentimentele, care, dupa intensitatea schimbului de mangaieri executat la masa, se arata a fi puternice.

Desi in CV-ul ei de pe site-ul Antenei 1, Crina sustine ca este "enervant de timida, cu persoanele pe care le stie de putina vreme", in prezenta lui Gabi a fost cat se poate de dezinhibata, mangaindu-l tandra pe picior - pe sub masa, in timp ce acesta ii punea ocrotitor, dar des, mana pe spate. Bariera timiditatii a fost definitiv spulberata cand legumele care ornau muschiul de vita din farfuria fostului jucator i-au facut cu ochiul Crinei, care a lasat rusinea si timiditatea la o parte si i-a cerut acestuia sa-i dea ei morcovul.

Cancan