Cunoscut drept un om strangator, manelistul Nicolae Guta si-a pus 'la zestre' proprietati imobiliare impresionante, pe care nu doreste sa le imparta cu vreo sotie. Manelistul locuieste in prezent cu Narcisa, concubina care i-a daruit de curand un baietel.

'Jur ca nu ma voi casatori legitim', declara sus si tare Nicolae Guta, spulberand visurile potentialelor sale pretendente.

'N-am fost insurat si nici n-o sa ma insor decat in fata lui Dumnezeu, asta e cel mai mare lega-mant', adauga manelistul, care a implinit 40 de ani. 'De ce? Simplu, nu vreau sa impart averea mea cu nimeni. In orice relatie s-a dovedit ca doar eu am muncit'.

Cat despre planurile pe care le are cu actuala sa concubina, Narcisa, care i-a daruit in urma cu un an si jumatate un baietel, Nicolae Guta spune ca se implica si financiar. 'Investesc atat cat ii sta bine femeii mele, cat sa fie eleganta, ingrijita, sa nu-i lipseasca un pic de rasfat'.

Fost angajat la CFR si sudor la Regia Apelor, Guta are acum trei vile langa orasul sau de bastina, Petrosani, Hunedoara, ce pot fi lesne numite palate, estimate in total la un milion de euro. Manelistul mai detine doua apartamente in buricul Bucurestiului - unul in Piata Alba Iulia, celalalt pe bd. Unirii - si o vila in Bucurestii Noi. Conform expertilor imobiliari, agoniseala lui Guta ajunge la 1,6 milioane euro.

Libertatea