Dupa muzica si actorie, Monica Anghel isi face debutul si la radio. Incepand din 5 mai, actrita de la Divertis va fi co-prezentatoarea matinalului “Desteptarea” de la Europa FM, alaturi de Bogdan Miu. „Asa le aranjeaza viata pe toate. Am venit in vizita la Europa FM pentru o cu totul alta treaba, iar Marius Furdui mi-a zis sa dau o proba de voce alaturi de Bogdan Miu. Sa ne distram un pic cu microfonul deschis. Asa ca am intrat in studio si am inceput sa vorbim ca si cum am fi facut emisiune live.

Ne-am potrivit din prima, iar Furdui a si venit cu propunerea sa vin sa fac echipa cu Bogdan, la matinalul Desteptarea. I-am cerut timp de gandire n-am mai facut radio pana acum – si in final am spus “Da”.

Au urmat repetitiile si acomodarea mea cu specificul radioului, iar din 5 mai incep sa ma trezesc cu noaptea in cap in fiecare dimineata!“, declara, foarte la cald, Monica Anghel, care isi va incepe programul in fiecare zi la sase dimineata. La randul sau, Bogdan este foarte fericit ca va prezenta alaturi de cantareata si spune ca se saturase pana peste cap sa dea singur desteptarea.

Gardianul