Ce au in comun Madonna, Michelle Pfeiffer, Sharon Stone, Andie MacDowell, Annette Bening sau Holly Hunter? Toate sunt femei celebre, sunt in voga si toate implinesc anul acesta 50 de ani.

Ce au in comun Madonna, Michelle Pfeiffer, Sharon Stone, Andie McDowell, Annette Bening sau Holly Hunter? Toate sunt femei celebre, toate sunt astazi mai in voga decat au fost in ultimii zece ani si toate implinesc anul acesta 50 de ani. „Viata incepe la 50 de ani“, spunea si Anca Parghel, faimoasa cantareata de jazz din Romania, anul trecut, cand a implinit aceasta varsta. Iar industria de divertisment pare sa ii dea dreptate.

Dupa multi ani in care showbiz-ul a „cerut“ sistematic „carne proaspata“, promovand frumusetea in stransa legatura cu tineretea, industria pare sa fi descoperit ingredientele unei noi retete de succes: celebritate, frumustete si cel putin jumatate de secol de viata.

Nici Michelle Pfeiffer, care a implinit 50 de ani pe 29 aprilie, nu si-a pierdut nimic din frumusetea care a urcat-o in prima liga a actritelor de la Hollywood. Iar destinul ei a fost mereu in stransa legatura cu frumusetea. Nascuta in provincia americana Orange County, California, Michelle a lucrat in adolescenta la fie la supermarket, fie ca ajutor intr-o sala de judecatorie.

Evenimentul Zilei