Nicoleta Luciu a acordat ziarului Libertatea primul sau interviu dupa ce a ramas insarcinata. Cea mai sexy femeie din Romania a vorbit cu aceasta ocazie, in premiera, despre starea sanatatii sale, dar si despre viitorul alaturi de Zsolt Csergo, tatal copilului sau.

Libertatea: Cum decurge sarcina?

Nicoleta Luciu: Nu am nici un fel de problema, m-am simtit bine de la inceput. Am mancat de vreo doua ori ceva prajit, m-am abatut de la meniul meu obisnuit si mi-a fost rau cateva zile. Insa, in rest, ma simt excelent si traiesc o perioada atat de frumoasa si de linistita, cu stari de bucurie pe care cred ca numai femeile insarcinate le au.

Te-ai ingrasat?

Pana acum m-am ingrasat 4 kilograme.

Cand te vei muta in casa noua, inainte sau dupa ce vei naste?

Deocamdata, nu ma voi muta nicaieri, stau in continuare in Buftea si mi-e foarte bine, pentru ca prietenii mei ma ajuta foarte mult. Luminita (gazda sa de la Buftea, n.r.) are foarte multa experienta, a nascut tripleti si imi sunt foarte folositoare sfaturile ei. In plus, imi face mare placere sa o ajut cu copiii.

Nu te deranjeaza distanta dintre tine si Zsolt si faptul ca bebelusul isi va vedea tatal doar o data pe saptamana?

Nu stiu ce sa zic, pentru ca, daca noi doi am fi stat impreuna, programul lui Zsolt ar fi fost la fel de incarcat in timpul saptamanii, cand ar fi venit acasa atat de tarziu, incat ar fi vazut copilul dormind. Deci, oricum tot in weekenduri ne-am fi petrecut timpul impreuna.

Integral in Libertatea