Manechinul Valentina Pelinel si sotul sau, politicianul Cristian Boureanu, si-au petrecut Pastele in America, printre miile de romani aflati peste hotare. Cei doi soti au profitat din plin de zilele petrecute impreuna, facandu-si unul altuia diferite surprize romantice. Desi nu este o bucatareasa desavarsita, Valentina, alaturi de cateva prietene, a ajutat la prepararea mancarurilor specifice acestei sarbatori.

Fostul manechin international Valentina Pelinel si sotul sau, deputatul PD-L Cristian Boureanu, au petrecut Sarbatorile Pascale peste Ocean, impreuna cu mai multi prieteni stabiliti in SUA.

Ei au mers, in noaptea de Inviere, la biserica romaneasca Sfantul Nicolae din Queens, New York, alaturi de un grup de amici, iar la slujba au asistat foarte multi conationali.

“Am fost foarte impresionati cand am vazut ca la biserica au fost prezenti aproximativ 1.500 de romani si ca ei respecta traditiile de Paste mai mult decat cei din tara, desi sunt stabiliti de zeci de ani aici. Sambata am vopsit oua acasa, alaturi de sotul meu.”, a declarat Valentina, pentru Click!.

Integral in Click