OTV a anuntat, sambata seara: "Monica Columbeanu, la un pas de a fi rapita!" De atunci, vedeta traieste un cosmar. Dupa ce a primit sute de telefoane si mesaje de la rude si prieteni care se interesau de soarta ei, a intrat in panica. Vrea sa intareasca paza in jurul familiei ei de teama ca respectiva stire sa nu le dea idei unor persoane care ar putea pune in pericol siguranta ei.

Monica vrea masuri stricte de securitate in jurul ei in caz ca i-ar veni cuiva ideea sa o rapeasca. 'S-a ajuns prea departe cu minciunile care apar in presa despre mine. De sambata traiesc un cosmar!', ne-a spus ieri foarte suparata Monica.

"M-am consultat cu avocata mea, care va declansa procedurile legale pentru ca OTV, care a afirmat ca am fost la un pas sa fiu rapita, sa fie sanctionat conform legii. Aceasta emisiune poate avea efecte devastatoare si ma obliga sa iau toate masurile. De data aceasta, nu se mai face referire la presupuse activitati ale mele, ci poate sa le dea unora idei. Am primit sute de telefoane de la prieteni care ma intrebau daca sunt bine, iar altii au crezut chiar ca mi s-a intamplat ceva. In mod evident, cei mai afectati au fost cei din familia mea, care s-au ingrijorat si nu le-a fost usor sa auda ce s-a discutat in emisiune, mai ales ca au fost implicate si surorile mele. Ca sa vedeti ca s-au inventat numai minciuni, va spun ca Ramona era langa mine si urmaream amandoua OTV cand a intrat in direct o persoana care s-a dat drept Ramona. E de neimaginat unde s-a ajuns", a exclamat indignata Monica.

Integral in Libertatea.