Dupa ce a socat intreaga lume a showbizului cantand alaturi de manelistul Florin Salam, desi sustinuse mereu ca ea nu va face compromisuri in cariera muzicala, Paula Seling a fost bombardata cu ironii din toate partile.

Una dintre sageti a venit din partea lui Catalin Maruta, in a carui emisiune a fost interpretata varianta manelistica a piesei "Ploaie in luna lui Marte", lucru pe care cantareata nu l-a digerat prea bine.

Drept urmare, luni, cand a fost invitata la "Happy Hour", Paula a tinut sa intoarca umilinta incasata si a provocat bandul Zero sa cante dupa o partitura la prima vedere, lucru destul de dificil chiar si pentru un muzician experimentat, dorind sa demonstreze ca manelistii, lipsiti de studii muzicale, nu sunt cu nimic mai prejos decat alti cantareti.

Bandul Zero a refuzat provocarea, raspunzand ca ei canta mai mult din pasiune si au invatat muzica acasa, nu la scoala. Potrivit unor surse din platoul emisiunii, Paula ar fi pregatit acest joc de acasa, gandind razbunarea alaturi de compozitorul Ionel Tudor

Cancan