Cancan a primit, cu mult timp in urma, o informatie-bomba despre o presupusa aventura a lui Stefan Banica Jr. cu o avocata celebra, fosta organizatoare de spectacole, care a pus umarul la lansarea, printre altii, a cuplului de comici Romica Tociu-Cornel Palade! Este vorba despre Virginia Mihailovici, fosta sotie a PD-L-istului Madalin Mihailovici, care a fost directorul Autoritatii Nationale a Apelor Romane.

Sursele noastre ne-au dezvaluit atunci ca avocata Mihailovici ar fi fost adevaratul motiv pentru care Mihaela Radulescu s-a despartit de Stefan Banica Jr. Coincidenta bizara, aceeasi avocata l-a reprezentat pe cantaret la procesul lui de divort. Reporterii nostri au amanat publicarea unui articol legat de acest subiect, intrucat nu exista nicio proba concreta care sa confirme ipoteza respectiva. Intre timp, Banica Jr. s-a casatorit cu Andreea Marin, iar avocata lui a divortat si ea, anul trecut, de Madalin Mihailovici.

La dosarul de la divort, niciunul dintre soti n-a declarat motivul pentru care a luat decizia separarii, evitand cu diplomatie sa vorbeasca despre acesta. Zilele trecute, paparazzii nostri au surprins-o pe avocata Virginia Mihailovici in compania Elenei Udrea, la un restaurant select din Bucuresti. Din setul de fotografii realizat in acea zi am publicat una singura cu avocata Mihailovici, la sectiunea "Ii recunoasteti?", fara sa ne referim la episodul "Banica Jr.".

Culmea, ieri dimineata, atat avocata a sunat la redactie sa ne ameninte cu un proces in cazul in care vom publica vreun cuvant despre ea, cat si fostul sot, Madalin Mihailovici. In mod surprinzator, acesta a tinut sa ne avertizeze ca "Daca dati ceva in ziar, ne vedem la tribunal!" Reporterul care i-a raspuns la telefon i-a explicat fostului sef al Apelor Romane ca nu aparuse niciun articol despre el si nici nu era prevazut sa apara, fiindca, altfel, ar fi fost contactat pentru a i se cere un punct de vedere. Dezlantuit, Mihailovici si-a continuat monologul: "Eu n-am divortat de sotia mea pentru ca m-a inselat cu Banica Jr.!!! Sa va fie clar? Este o minciuna!!! Va dau in judecata...".

Integral in Cancan.