Monica Columbeanu nu este singura vedeta sau sotie de milionar care traieste cu spaima ca nu cumva ea sau urmasul ei sa fie rapit. Adriana Bahmuteanu se teme si ea pentru siguranta fiului ei, Mihai Maximus.

Adriana Bahmuteanu ne-a marturisit ca traieste intr-o adevarata teroare de cinci luni incoace, de cand a devenit mama, temandu-se ca nu cumva micutul Mihai Maximus sa fie rapit. "N-as putea sa spun ca am un motiv foarte intemeiat sa ma tem. Poate este vorba doar despre instinctul matern, dar de multe ori am senzatia ca fiul meu este in pericol", ne-a declarat Adriana.

Partenera milionarului Silviu Prigoana spune ca o intelege pe Monica Columbeanu, care tremura pentru siguranta ei si a fiicei sale, si crede ca mai e doar o problema de timp pana cand Romania va ajunge America din urma in ceea ce priveste rapirile de copii de milionari. "Mereu apar prin presa sume pe care urmeaza sa le mosteneasca acesti copii, iar acest lucru este unul foarte periculos. Chiar si sotul meu a povestit ca-i va lasa multi bani lui Maximus, ceea ce le poate da idei nebunilor", ne-a spus Adriana.

De cateva saptamani, atunci cand ea sau mama ei il plimba pe Maximus, sunt in permanenta insotite de un sofer mai robust, care joaca, la nevoie, si rol de bodyguard. "Deja avem probleme cu oamenii strazii. Au aflat unde locuim, asa ca stau la iesirea din bloc si ne cer bani. Uneori devin foarte insistenti, chiar agresivi", a mai povestit Adriana Bahmuteanu, care are de gand ca, atunci cand fiul ei va mai creste, sa mareasca numarul garzilor de corp la patru.

Integral in Libertatea