Astazi este ambasador al ONU si celebra pentru actele caritabile pe care le-a intreprins in toata lumea. Insa cu ani in urma, Angelina Jolie a testat experiente distructive, unele dintre ele surprinse de de camerele de luat vederi. Intr-o inregistrare amatoare, realizata in 1999 si postata acum pe site-ul tabloidului The Sun, frumoasa Angelina se afla intr-o camera alaturi de o alta persoana care prizeaza heroina.

Actrita, pe atunci in varsta de 23 de ani, se comporta ciudat, iar la un moment dat, pleoapele ii erau atat de grele, incat abia isi mai tinea ochii deschisi.

Cu toate astea, nu exista o imagine explicita care sa ateste ca vedeta se drogase. “Am incercat cocaina, heroina, ecstasy, LSD, tot. Am renuntat la ele cu mult timp in urma”, a marturisit diva de la Hollywood. In inregistrare, Angelina povesteste despre cat de mult ii place sexul sado-masochist si despre obiceiul sau de a-si ucide animalele de companie.

“E o chestie grozava”, declara ea despre partidele de sex in care partenerul este legat sau ranit. Jolie mai pomeneste si despre soarecele ei, care a avut o soarta tragica, dupa ce Angelina l-a vopsit albastru, dar si despre un hamster care a murit de pneumonie, dupa ce actrita i-a facut baie.

Gardianul