Celebrul magazin Debenhams din Marea Britanie a alcatuit, in urma chestionarii a 2.000 de barbati, topul celor mai fierbinti si sexy femei in bikini din toate timpurile. Astfel, primul loc a fost ocupat de renumitul fotomodelul britanic Kelly Brook, despre care reprezentantii sexului tare au spus ca are forme, este sexy si increzatoare, insa topul este dominat de americance.

Locul 1:Kelly Brook

Se pare ca aparitiile numeroase in reclamele pentru costume de baie ale fotomodelului britanic in varsta de 28 de ani Kelly Brook au fascinat privirile tuturor barbatilor. Astfel, urmasii lui Adam i-au atribuit un loc fruntas in topul celor mai sexy vedete in bikini.

Locul 2: Halle Berry

In ciuda faptului ca actrita americana Halle Berry (41 de ani) a devenit recent mamica, se pare ca aceasta nu si-a pierdut farmecul si sex-appeal-ul. Ea e inca considerata una dintre cele mai sexy si fierbinti aparitii.

Locul 3: Ursula Andress

Actrita suedeza are 65 de ani, dar continua sa fie o prezenta incantatoare. Ea a fost desemnata cea mai senzuala partenera a lui James Bond, Ursula aparand in primul dintre filmele '007'. Ea a devenit renumita dupa scena in care aparea iesind din apa intr-un costum de baie sexy.

Libertatea