Zavoranca a vandut toate papusile! Prima vedeta din Romania care a avut jucarii personalizate, dupa chipul si asemanarea proprie, si-a facut bilantul, la cinci luni de la lansarea afacerii. Oana Zavoranu a vandut 650 de jucarii, pentru care a incasat, in total, 35.000 de euro. Artista a promis ca va lansa si varianta sexy a papusii, imbracata cu fusta scurta si tocuri, anunta Click.

Cynthia Nixon - pentru ea, barbatul ideal este o femeie. Cynthia Nixon, una dintre eroinele serialului si fimului 'Sex And The City: The Movie', are o relatie intensa cu prietena ei, Christine Marinoni, din 2003, si a marturisit ca cuplul lor se aseamana cu un parteneriat. Actrita de 42 de ani, care are doi copii, Samantha, 11 ani si Charles, 5 ani, nascuti din relatia sa cu muzicianul Danny Mozes, nu este sigura ca s-ar fi indragostit de prietena ei daca ar fi fost de sex masculin, scrie Romantica.

Naomi Campbell are un iubit de profesie escroc.Fotomodelul britanic Naomi Campbell a izbutit sa socheze (a cita oara?) "lumea buna" a showbizului international si presa defilind la Cannes alaturi de unul dintre cei mai pitoresti escroci care "activeaza" asupra conturilor bancare ale fraierilor de pe ambele maluri ale Atlanticului. Christophe Rocancourt (41 de ani) a cistigat citeva milioane bune prezentindu-se drept membru al ramurii franceze a familiei Rockefeller, care sustine ca se trage dintr-o familie de mici nobili hughenoti, numita de Rochefeuille. Dar asta nu i-a fost de-ajuns "varului francez al Rockefellerilor", care a mai stors si alte milioane in calitate de "mandatar" al "mamei sale, Sophia Loren", precum si al "unchilor": Dino de Laurentis si Oscar de la Renta, relateaza 7plus.

Barbatul iubitei lui Gheorghe rupe tacerea: "Petruta are un comportament imoral, neacceptat social!" Petruta, iubita lui Andrei Gheorghe, cea pentru care omul de televiziune a si divortat de altfel, este atacata violent de catre fostul ei sot, un nobil american, nascut in Arizona si cu afaceri solide in Romania! Irvin Ray Dyer III a fost casatorit timp de sapte ani cu Petruta Grigoriu. Reporterii nostri au asociat numele Petrutei Grigoriu cu cel al lui Irvin Dyer, care acum se dezice de fosta sotie. "Am divortat de Petruta Grigoriu in aprilie 2004 si, conform hotararii judecatoresti, instanta a obligat-o pe sus-numita sa revina la numele avut anterior casatoriei, respectiv Grigoriu. Consider ca ea are un comportament imoral, neacceptat social, iar folosirea numelui meu in relatie cu aceasta este de natura sa imi provoace prejudicii", sustine cu vehementa afaceristul american, potrivit Cancan.

La 71 de ani, Robert Redford s-a logodit. Iata inca o dovada ca nu esti niciodata prea batran pentru dragoste. Legenda marelui ecran, Robert Redford, a decis ca a venit momentul sa-i ceara mana iubitei sale si s-a logodit. Actorul se va insura cu iubita sa nemtoaica, Sibylle Szaggar, care este cu "doar" 19 mai mai tanara decat el. Cei doi formeaza un cuplu din 1996, scrie Romantica.

Nominalizati la zmeura de aur. Marius Vizante - "Cafeneaua astrelor" - TVR1, pentru arta de a se da-n stamba, in domenii pe care nu le cunoaste. Crina Abrudan, la "Folclorul contraataca" (Antena 1), pentru nesabuinta de a se incumeta sa cinte, in conditiile in care nu are nici voce, nici ureche muzicala. Experiente indelungate au demonstrat ca, in materie de talent, fortarea norocului nu foloseste la nimic. Catalin Maruta - "Happy Hour" - ProTv, pentru atac psihologic la adresa glagoriei lui Cabral, pe care l-a intrebat: "Tie ti-a masurat cineva picioarele, de la sold in jos?". Definitiv blocat, Cabral n-a avut prezenta de spirit sa-i spuna ca i s-au masurat picioarele, numai de la sold… in sus. Drept pentru care primeste si Cabral o zmeura! (7plus).

Cameron Diaz, cheala. Actrita americana Cameron Diaz a renuntat la parul sau blond si frumos pentru un nou rol, in care apare cheala. In realitate, vedeta nu s-a ras pe cap, ci doar si-a acoperit parul, lasand impresia ca este cheala, informeaza Cancan.

Ca-ntre barbati: David Beckham si fiul cel mare analizeaza majoretele. A mai fost fotografiat fobalistul in timp ce se pierduse in formele unei majorete, dar de data asta i-a facut o bucurie si fiului. David si Brooklyn Beckham au mers ca barbatii la meci, dar n-au pierdut din vedere fetele frumoase. Nu stim daca s-au uitat si la joc, dar cu siguranta Victoria nu va fi prea fericita sa vada ca tatal isi invata baiatul la prostii, sustine Romantica.