Lindsay Lohan s-a logodit cu iubita. Lindsay Lohan pare ca s-a saturat de aventurile amoroase cu barbati, retragandu-se in bratele unei femei, cu care intentioneaza sa-si oficializeze relatia. Asa se face ca starleta a renuntat sa se mai ascunda si a aparut la o petrecere data de rapperul P. Diddy la Cannes, la bratul iubitei sale, DJ-ul Samantha Ronson. Extrem de tandre una cu cealalta, cele doua nu s-au scapat din priviri toata noaptea, iar Lindsay a profitat de ocazie pentru a se lauda cu inelul de logodna care tocmai ii fusese oferit de Samantha, relateaza Cancan.

Printul Charles are un angajat care-i pune pasta de dinti pe periuta. Printul Charles al Marii Britanii are in echipa sa 130 de angajati care se ocupa de fiecare detaliu din viata sa. Dintre acestia, cele mai ciudate sarcini revin unui barbat care ii pune printului pasta de dinti pe periuta si unei motocicliste de 49 de ani, care este florareasa lui Charles. Femeia e singura care are voie sa creeze aranjamentele florale din camerele ocupate de print, sustine Libertatea.

Demi Moore, vizitata de sot la Bucuresti. Actorul american Ashton Kutcher a venit sambata noapte in Bucuresti pentru fi alaturi de sotia sa, Demi Moore, care filmeaza in Romania. El a aterizat pe Aeroportul “Otopeni” putin dupa miezul noptii, insa nu a fost asteptat de partenera sa. Kutcher a fost condus direct la hotelul unde este cazata si actrita, informeaza Click. El era imbracat lejer, se ascundea sub o sapca si era nebarbierit. Demi Moore se afla de o saptamana in Romania, unde filmeaza alaturi de Woody Harrelson si Josh Hartnett pentru pelicula “Bunraku”.

Irina Schrotter a deschis o expozitie despre bordeluri si prostituate. „Pasiuni, tabieturi si vicii de altadata“ este expozitia organizata si realizata, la Muzeul Unirii din Iasi, de catre Irina Schrotter si criticul de moda Ovidiu Buta. Aici sunt expuse obiecte care au apartinut „vanzatoarelor de placeri“, de la margele si desuuri pana la „Condicuta femeilor prostituite“. Designerul Irina Schrotter spune ca aceasta expozitie este menita sa prezinte o realitate despre care, in Romania, inca se vorbeste in soapta, scrie Gardianul.

Jodie Foster se afiseaza cu noua sa iubita. Dupa ce a recunoscut destul de tirziu ca este lesbiana, Jodie Foster a sfirsit prin a-si parasi iubita, pe Cyndey Bernard, cu care a trait timp de 14 ani si impreuna cu care a crescut doi copii. Mai nou, actrita se afiseaza cu noua sa partenera, scenarista Cindy Mort, in virsta de 41 de ani. (Cyndey Bernard are 55, iar Jodie, 45), sustine 7plus.

Madonna se “desparte civilizat” de sotul ei, Guy Ritchie. Aparitia Madonnei si a sotului sau, regizorul britanic Guy Ritchie, pe covorul rosu de la Festivalul de Film de la Cannes nu numai ca nu a inabusit speculatiile privind despartirea cuplului, ci le-a amplificat, noteaza publicatia britanica The Daily Mail, citata de Gandul. Madonna si Guy au pasit impreuna la Cannes pentru a da impresia de stabilitate, insa, in timp ce cantareata era numai zambete, pozand fericita si facand cu mana spectatorilor, sotul ei a afisat o grimasa de-a dreptul plictisita. Madonna este trista si nu mai vrea sa traiasca in Marea Britanie” a povestit o sursa a cotidianului britanic. Este o despartire civilizata, discreta, pentru ca cei doi se tem de publicitatea negativa. “Pur si simplu s-au indepartat. Este foarte trist. Dar ei incearca sa nu faca din asta o tragedie, de dragul copiilor si al carierelor lor” a explicat o alta sursa.

Sperma lui Charlie Sheen, motiv de scandal. Se intampla si la case mai mari ca certurile dintre doi fosti soti sa ajunga sa atinga cote inimaginabile. S-a intamplat in acest weekend intre Denise Richards si actorul Charlie Sheen. A fost suficient ca Sam sa se imbolnaveasca, pentru ca cei doi sa se dezlantuie iar. “I-am spus ca fetita are febra si ca nu se poate intalni cu el, asa cum era programat. Charlie mi-a trimis un mesaj in care mi-a urat sa mor de cancer, ca mama mea care a murit de curand”, a declarat actrita pentru Showbiz Spy. In replica, Charlie Sheen a facut public faptul ca “Denise i-a cerut iubitei mele, Brooke Mueller, sa ii dea un pic din sperma mea, pentru a mai face un copil”. Insa Denise a negat vehement acest lucru, spunand ca fostul ei sot are sperma stricata de contactul cu sute de prostituate, relateaza Click.

Jolie isi vede mama reincarnata in copii. Angelina Jolie a dezvaluit, in sfarsit, motivul pentru care insista sa isi aduca pe lume gemenii in Franta. Actrita vede in acestia o reincarnare a mamei sale, actrita Marcheline Bertrand, care a decedat in anul 2007 din cauza unui cancer ovarian, sustine Cancan.