Potrivit unui blog american, Angelina Jolie a nascut! Misterioasa disparitie a cuplului Angelina Jolie-Brad Pitt din ultimele 24 de ore are o explicatie. Potrivit unui blog american bine informat in privinta vietii private a vedetelor, Angelina Jolie a adus pe lume, ieri dupa-amiaza, doua fetite, Isla Marcheline si Amelie Jane, scrie Romantica.

Prigoana plange cand asculta BUG Mafia. Invitat cu citeva zile in urma la un post de televiziune, "regele gunoaielor" Silviu Prigoana a socat asistent a cu declaratia lui. Dupa ce a recunoscut ca muzica, de la cea usoara pina la cea populara, rap si chiar hip-hop, se situeaza printre pasiunile sale cele mai fierbinti, Prigoana a tinut sa precizeze ca nu exista cintec pe care sa-l asculte si sa nu plinga, inclusiv atunci cind ii biziie la ureche vreun refren deocheat, interpretat de baietii de la BUG Mafia, relateaza 7Plus.

Marian Crisan, in razboi cu Zavoranca. Scandalul dintre Marian Crisan si Oana Zavoranu a inceput anul trecut, cand interpreta a pus la bataie pentru realizarea primului ei videoclip 7.000 de euro, dar nu a reusit sa faca echipa buna cu regizorul. Oana Zavoranu a refuzat la momentul respectiv sa mai lanseze pe piata primul sau videoclip muzical, deoarece in cele cateva ore de filmare s-a simtit, a spus ea, 'calcata in picioare' de Marian Crisan, afirma Libertatea.

Lance Armstrong i-a furat iubita «sinucigasului» Owen Wilson. Festivalul de la Cannes a adus pe langa ploaia de celebritati si spectacol de zile mari, o sumedenie de evenimente bizare in lumea mondena, informeaza “USA Today”. Astfel, dupa ce au venit impreuna la festivitati, Owen Wilson si Kate Hudson au plecat despartiti. Si asta pentru ca ciclistul-legenda Lance Armstrong i-a sucit mintile actritei.Cei doi au fost surprinsi sarutandu-se in timpul unei petreceri organizate la restaurantul unui hotel din Cannes. Lance este recunoscut pentru cuceririle sale in lumea celebritatilor, dupa ce a avut cateva relatii pasagere cu Sherryl Crow, Jessica Simpson si una din surorile Olsen, titreaza Click.

Andra si Maruta se casatoresc pe un teren viran. Oricat de mult s-au straduit sa tina secret acest eveniment din viata lor, iata ca primele detalii despre mult-asteptata nunta a Andrei cu Maruta au fost date in vileag tocmai de socrul mic. Petrecerea va avea loc pe data de 23 august, chiar in ziua in care Andra va implini 22 de ani, dar cei doi nu au stabilit, inca, locul. Potrivit unor surse din anturajul viitorilor miri, se pare ca va fi o petrecere in aer liber, pe un teren viran din Targu Jiu, informeaza Click.

Cleopatra lanseaza o papusa cu chipul ei. Dupa ce a innebunit Romania cu hitul "Ghita", micuta Cleopatra Stratan se pregateste sa se lanseze si in afaceri. Surse neoficiale ne-au dezvaluit ca, in urma cu mai multe luni, tatal cantaretei, Pavel Stratan, a incheiat un contract cu o firma care produce jucarii pentru a realiza o papusa cu chipul fiicei sale, sustine Cancan.

Personalitatea vedetelor talmacita in sani. Dupa o lunga perioada de cercetari asupra fizicului si psihicului feminin, sexologul italian Piero Lorenzoni a ajuns la concluzia ca intre forma sanilor (lamaie, portocala, ananas, para etc) si personalitatea femeilor exista o stransa legatura, afirma Libertatea.

Simona-Sensual: portocala. Ce spune sexologul: Femeia care are sanii in forma de portocala are incredere in fortele proprii si nu-i place sa faca sex. In schimb adora sa poarte discutii lungi cu partenerul de viata. Ce spune Simona-Sensual: 'Nu e adevarat. Mie imi place sa fac sex. Imi place si sa stau de vorba cu partenerul, dar asta niciodata in detrimentul unei partide de amor', marturiseste Simona.

Elena Ionita: pepene. Ce spune sexologul: Femeile care au sanii in forma de pepene adora mancarea, vor sa fie rasfatate si admirate si nu sunt deloc pasionate de sex. Ce spune Elena Ionita, vedeta rubricii 'Vremea':

Cred ca descrierea se potriveste doar partial. Imi place sa mananc, sunt gurmanda, admirata si, intr-adevar, sunt o rasfatata, doar ca nu prea mi se potriveste partea cu sexul. Mie chiar imi place la nebunie sa fac sex, ne-a declarat ea.

Rocsana Marcu: ananas. Ce spune sexologul: Femeia care are sanii in forma de ananas e inteligenta, foarte romantica, o femeie de cariera, foarte fidela si iubeste intens. Ce spune Rocsana Marcu: 'Descrierea sexologului italian mi se potriveste de minune. Este adevarat ca sunt romantica si iubesc intens'.