Suspendat prin SMS, concediat prin e-mail. Andrei Gheorghe a fost instiintat ieri-seara de catre conducerea Realitatea TV ca nu va mai face parte din echipa de realizatori a televiziunii. Conform reprezentantilor Realitatea TV, partile au decis pe cale amiabila sa nu mai reinnoiasca contractul care expira la 31 mai. Realizatorul TV spune ca standardele sale profesionale nu mai coincid cu cele practicate de canalul de stiri, informeaza Adevarul.

Naomi va face 6 luni de inchisoare. Naomi Campbell si avocatii ei au aflat ieri ca sunt chemati in instanta pentru a raspunde in fata a nu mai putin de sase capete de acuzare. Si cum probele sunt indiscutabile, Naomi se vede nevoita sa se impace cu gandul ca i s-a infundat. Fotomodelul va avea de ispasit o pedeapsa de sase luni de detentie in cazul in care va fi gasita vinovata de agresarea unui ofiter de politie si a unui agent de paza de pe aeroportul Heathrow, relateaza Click.

Bill Murray, obsedat de sex si droguri. Potrivit Cancan, sotia lui Bill Murray, Jennifer, a intentat divort dupa 10 ani de mariaj, iar ca principale motive de despartire a invocat adulterul, abuzul fizic si dependenta acestuia de droguri si alcool, plangandu-se ca este "dependent de sex". Avocatul lui Murray, John Mcdougall, a declarat ca nu comenteaza informatiile, dar ca actorul este "foarte trist din cauza destramarii mariajului".

Victoria Beckham se imbraca dupa modelul lui Amy Winehouse. Victoria Beckham ar vrea sa devina un model se stil, dar se pare ca sursa inspiratiei ei nu este chiar cea mai potrivita, sustine Romantica. Urmand modelul lui Amy Winehouse, Posh si-a lasat sutienul la vedere, intr-o sedinta foto pentru designerul american Marc Jacobs, insa efectul nu a fost cel scontat.

Nicoleta Luciu: „Am depasit etapa de femeie sexy“. Viitoare mamica, Nicoleta Luciu spune ca singurul certificat care o va face fericita este certificatul de nastere al copilului sau. "Mi-am inceput cariera cu imaginea de femeie frumoasa. In timp, insa, am muncit foarte mult si am demonstrat ca pot mai mult. Cred ca am depasit etapa de femeie sexy", a declarat Nicoleta intr-un interviu acordat EvZ.

'Nu voi mai trai in Romania'. Romanul Costel Busuioc, care a uimit Europa cu vocea sa remarcabila, a acordat un amplu interviu unei publicatii romanesti din Madrid, 'Spania Romaneasca', dupa lansarea primului sau album din cariera. Busuioc s-a declarat iritat de toate minciunile care, sustine el, au circulat in presa din tara noastra cu referire la persoana lui, informeaza Libertatea.

Demi Moore a inchis un club ca sa-si poata face de cap. In urma cu cateva zile, celebra actrita americana Demi Moore a dat o megapetrecere privata, pentru a sarbatori incheierea filmarilor din Romania la pelicula "Bunraku". Pentru a nu fi deranjata sau pur si simplu stingherita de prezenta unor straini, diva a inchiriat clubul Fratelli si s-a distrat cu usile inchise alaturi de sotul ei, actorul Ashton Kutcher, si colegii de platou, Josh Hartnett si Woody Harrelson, dezvaluie Cancan.

Roxana Ionescu: «La 16 ani aveam sani minusculi!». In timp ce alte vedete apeleaza la operatii de marire a sanilor, si chiar a fost banuita de acest procedeu, Roxana Ionescu sustine ca bustul ei generos este 100% natural. Ea se poate mandri doar de 7 ani cu sanii care au facut-o celebra, nu de alta, dar, pana la varsta de 16 ani, ei s-au incapatanat sa ii creasca, sustine Click.

Ally McBeal se marita. Actorul Harrison Ford, celebru pentru rolul din seria „Indiana Jones“, si Calista Flockhart, care a dat viata personajului Ally McBeal, din serialul cu acelasi nume, isi vor oficializa relatia in aceasta vara, anunta EvZ.