Alaltaieri, printre invitatii Mihaelei la „Duminica in familie”, s-a numarat si creatorul de moda Adrian Oianu. Intr-o discutie serioasa cu invitatul despre copiii cu dizabilitati locomotorii, Mihaela Radulescu si-a iesit din fire. Bruiata de o tanara din public, care se amuza cu sonor impreuna cu prietenul ei, Mihaela si-a lasat invitatul vorbind singur, s-a ridicat fulgerator de la masa, s-a indreptat tinta spre fata cu pricina si i-a facut semn sa paraseasca emisiunea, scrie Atac.

Despre Cristina Rus si Mirco Maschio se zvoneste ca formeaza un cuplu de cateva luni de zile, insa nici unul dintre ei nu a recunoscut ca ar fi adevarat. Cristina a declarat in exclusivitate pentru „Gardianul“ ca zvonurile sunt intemeiate, ba, mai mult, ca relatia lor merge excelent.

Primele fotografii. Angelina Jolie si Brad Pitt au primit deja oferte de 15 milioane de dolari pentru primele fotografii ale gemenilor lor, care urmeaza sa se nasca in curand.Pentru fotografiile in exclusivitate ale bebelusilor se „lupta“ revistele „People“ si „OK!“, relateaza Evenimentul Zilei.

Viata agitata a lui Britney Spears din ultima vreme si-a pus amprenta si asupra carierei artistice. Cantareata a reusit cu chiu, cu vai sa lanseze un album, la sfarsitul anului trecut, fara sa-si permita sa il promoveze printr-un turneu, cum se face la "casele mari". In aceste conditii, averea artistei a scazut considerabil. Un top Forbes publicat luni o plaseaza pe Britney pe pozitia a 11-a, cu o avere estimata la 102 milioane de dolari, informeaza Cancan.

Actrita Sarah Jessica Parker, cunoscuta telespectatorilor romani din serialul de succes "Totul despre sex", este subiectul rautatilor, care i-au dedicat o pagina care se numeste "Sarah Jessica Parker Look Like A Horse" si unde vedeta este comparata cu un cal, noteaza Cancan.

Sambata aceasta, Mihai Traistariu isi va lansa oficial la Constanta compania de taxi, urmand ca la inceputul verii viitoare automobilele inscriptionate “Mihai Taxi” sa circule prin Bucuresti si in tara.Cele deja 84 de masini, ce au pe ele poza solistului, au impanzit litoralul inca de la 1 iunie, scrie Click.

A jucat alaturi de Heath Ledger in curajoasa pelicula Brokeback Mountain si i-a cucerit iremediabil pe homosexuali. Pentru al doilea an la rand, Jake Gyllenhaal a fost votat drept cel mai sexy idol al minoritatii sexuale, afirma Romantica.

Mariah Carey a fost surprinsa de multe ori in compania solistei rap Da Brat. Se pare ca in ultimii patru ani, de cand au avut un concert impreuna, Mariah Carey si Da Brat sunt de nedespartit, considera Libertatea.