Mike Tyson, cuceritor si la 135 de kilograme. Celebrul boxer Mike Tyson a fost efectiv luat cu asalt de femeile prezente la un eveniment monden din Los Angeles, chiar daca s-a ingrasat excesiv. “Fiara” a recunoscut ca de cand a renuntat la sport a inceput sa exagereze cu mancarea si nu numai. Ajuns sarac lipit pamantului, dupa ce a iesit din inchisoare, Mike a ramas o legenda in boxul american, dupa ce a devenit campion mondial la nici 19 ani. In ciuda gabaritului, boxerul a fost si ramane unul dintre cei mai ravniti barbati din showbiz-ul de peste Ocean, sustine Click.

Geri Halliwell nu se rade subrat. Componenta trupei Spice Girls, Geri Halliwell, i-a uimit pe paparazzi atunci cand a ridicat pentru cateva secunde mana in aer, la un eveniment la care a participat. Atat fotografii, cat si martorii la incident au ramas cu gura cascata cand au observat ca solista nu isi rasese parul la subrat, sustine Cancan.

Nicolas Sarkozy si telefonul sau mobil au intrat in Istorie. Vizita efectuata de cuplul prezidential francez in Marea Britanie, in primavara, pare sa dea roade. Nicolas Sarkozy a devenit nemuritor si asta datorita fanilor sai britanici. Presedintele francez tocmai si-a facut intrarea in celebrul muzeu al figurilor de ceara Madame Tussauds din Londra. Imbracat intr-un costum bleu-gri, cravata neagra si camasa in carouri, seful statului francez va locui de acum alaturi de cele mai mari personalitati ale lumii: nume importante din lumea politica, dar si din showbiz, relateaza Gandul.

Sora Nicoletei Luciu si-a pus silicoane? Chiar daca nu lasa sa se vada decit in cercuri restrinse, invidia Iulianei Luciu vizavi de cea mai dorita femeie din Romania, sora sa, Nicoleta, atinge, pe cit se pare, apogeul. Prieteni apropiati ai surorilor Luciu sustin ca, obsedata de faptul ca n-a avut niciodata sinii Nicoletei, Iuliana ar fi apelat cu putin timp in urma la o operatie estetica de marire a bustului, acestia avind acum masuri impresionante, sustine 7plus.

Paris Hilton, insarcinata? Gata cu dezmatul pentru Paris Hilton! Se pare ca, in sfarsit, controversata blonda s-a hotarat sa se faca fata de casa. Dupa ce au circulat mai multe zvonuri cum ca celebra mostenitoare a imperiului Hilton se afla la un pas de casatorie cu rockerul Benji Madden, aceasta afisand un frumos inel de logodna pe deget, acum a fost surprinsa de paparazzi cu burtica de gravida, anunta Libertatea.

Matteo se coafeaza cu andreaua. Iubitul Deliei Matache este o prezenta "altfel" atunci cand vine vorba de coafura. Adept al curentului "afro", Matteo apeleaza la fel de fel de impletituri. Recent, insa, s-a tuns si a decis sa-si schimbe putin stilul. De la coditele impletite, cantaretul va trece la cele incalcite, realizate cu ajutorul periei de par si al unei creme speciale. Cand parul incepe sa creasca situatia se schimba. Mateo trebuie sa se descurce singur, cu ajutorul unei andrele si al aceleiasi creme speciale cu care a fost coafat initial, relateaza Cancan.

Claudiu Bleont a ajuns in carje! Putini sunt cei care stiu ca binecunoscutul actor Claudiu Bleont, la aproape 50 de ani, practica, in timpul liber, aikido. In urma cu doua luni, insa, el a fost victima unui accident care l-a costat scump: ruptura de menisc si de ligamente incrucisate. Dupa ce timp de o luna a stat cu piciorul in ghips, acum poarta o fasa de sustinere si se deplaseaza cu ajutorul carjelor, anunta Click.