Mutu surprins cu propsopul la pamant. Aflat in cantonamentul "nationalei" de la Mogosoaia, atacantul s-a dovedit la fel de vulnerabil in fata camerelor foto, fiind surprins cu garda, pardon, cu prosopul jos. Relaxat probabil dupa un antrenament, Adi a iesit pe balcon, sa vorbeasca la telefon, infasurat doar de la brau in jos intr-un prosop alb. S-a dovedit ca tinuta astfel improvizata nu a fost tocmai o idee foarte buna, intrucat paparazzii Ciao! s-au aflat pe faza si au prins inclusiv momentul in care prosopul a alunecat, dezvaluindu-l pe jucator in toata splendoarea sa si... in toate tatuajele, scrie Cancan.

Oprescu un partener foarte pervers atras de nebunii sexuale. O anume M... in varsta de 31 de ani, care se recomanda a fi asistenta medicala, sustine ca, timp de trei ani, a fost colega si partenera de nebunii a chirurgului Oprescu. Aceasta il descrie pe fostul sau iubit ca pe un partener foarte pervers, atras de jocurile erotice, sustine Cancan.

Tori Spelling a nascut o fetita. Luni dupa-amiaza,Tori Spelling a adus pe lume cel de-al doilea copil, o fetita, pe care a numit-o Stella Doreen. Fosta vedeta din serialul „Berverly Hills 90210” se simte bine si a declarat ca a avut o sarcina usoara, scrie Gardianul.

Metallica antispecula. Bilete suplimentate. Managementul trupei Metallica si Emag!c Entertainment, organizatorul concertului pe care formatia americana il va sustine la Bucuresti, pe 23 iulie, au decis suplimentarea numarului de bilete cu 1.500. Aceasta decizie a fost luata pentru a contracara specula, fenomen aparut imediat dupa ce organizatorii au anuntat ca show-ul de pe Stadionul Cotroceni este sold-out, relateaza Evenimentul Zilei.

Blonda lui Sarkozy, vedeta stirilor de la TF1. Toamna trecuta, dupa Cecilia si inainte de Carla Bruni, blonda Laurence Ferrari a fost vazuta de mai multe ori la Palatul Elysée. Revistele Metro si Closer au vorbit chiar de o logodna prezidentiala. "Legatura” dintre cei doi se afla din nou in atentia presei in conditiile in care, din septembrie, jurnalista, in varsta de 41 de ani, divortata recent si mama a doi copii, va conduce „marea messa”, adica telejurnalul TF1 de la ora 20.00, urmarit de 10 milioane de telespectatori, scrie Gandul.

Cornel Constantiniu i-a actionat in instanta pe Cristian Mungiu si firma acestuia, Mobra Film, producatoarea celui mai premiat film romanesc din toate timpurile: '4 luni, 3 saptamani si 2 zile'. Interpretul isi cere drepturile pentru ca, spune el, doua dintre piesele sale apar pe coloana sonora a filmului fara acordul sau. Productia a avut incasari de 10.000.000 de dolari in toata lumea, informeaza Libertatea.

Johnny Depp isi insala iubita. Paparazzii au reusit sa-i surprinda pe Depp si Cotillard in ipostaze extrem de tandre pe platourile de filmare, ceea ce a starnit furia Vanessei Paradis. In fiecare dimineata, la filmari, Marion il asteapta pe Depp cu zambetul pe buze si nu-l slabeste nicio clipa, profitand de orice ocazie pentru a-l mangaia si pentru a fi extrem de tandra cu el, titreaza Cancan.

Liviu Virciu - repetent la aritmetica. Intrebat de Mihai Morar ("Rai da' buni") daca a avut vreo iubita mai in virsta, Liviu Virciu, fost manelist, actualmente actor de telenovele, a povestit ca avea 18 ani cind s-a iubit cu o fata de 29 de ani. Ca sa ne fie clara performanta sa, a subliniat ca diferenta de virsta dintre el si don'soara cucerita a fost de noua ani, afirma 7Plus