Pamela Anderson, trasa in ciocolata de ziua octogenarului Hugh Hefner. Magnatul revistelor erotice, care s-a inconjurat toata viata de femei frumoase si voluptoase, si-a sarbatorit de curand cea de-a 82-a aniversare, ceea ce nu l-a impiedicat sa chefuiasca strasnic, cum stie el cel mai bine: cu multe excese culinare, alcoolice si mai ales multe vedete de sex feminin menite sa-i ridice moralul. De la un asemenea eveniment nu putea sa lipseasca unul dintre cei mai cunoscuti iepurasi playboy, celebra Pamela Anderson. Voluptoasa blonda a raspuns prezent invitatiei actualei prietene a lui Hugh, Kendra Wilkinson, si, impreuna, cele doua starlete i-au facut o mare surpriza batranelului neastamparat: au aparut complet goale, imbracate doar... in ciocolata. Varietatea ineditelor haine a constat in culoarea desertului, care le-a modelat corpurile celor doua foste playmate: alba, cafenie si neagra, relateaza Curentul.

«Angelina era slabanoaga si purta aparat dentar». Aflat intr-un turneu de promovare a filmului „Kung Fu Panda”, in care joaca alaturi de Angelina Jolie, Dustin Hoffman le-a declarat reporterilor ca nu-i placea de actrita cand aceasta era adolescenta. „Tatal ei, Jon Voight, a venit intr-o seara si mi-a prezentat-o. Mi s-a parut inalta, slabanoaga, ciudata si avea gura plina de sarme, pentru ca purta aparat dentar. Cand am intrebat-o ce are de gand sa faca in viata, mi-a aruncat o privire ca un laser si mi-a zis: «O sa fiu actrita». Sincer, n-am crezut-o, m-am dus acasa si i-am spus sotiei ca Angelina habar nu are ce drum greu o asteapta”, scrie Gardianul.

Lindsay si iubita se giugiulesc in public. Actrita americana Lindsay Lohan este amorezata pana peste cap de logodnica ei, Samantha Ronson. Starleta nu suporta sa stea prea mult despartita de iubita ei DJ, motiv pentru care a chemat-o la Los Angeles, sa-i tina de urat pe platourile de filmare la noua ei pelicula, "Labor Pains". In momentul in care a vazut-o venind, Lindsay a sarit in sus de bucurie, a tipat ca o nebuna si a sarit de gatul iubitei sale. "Cred ca se iubesc foarte mult pentru ca se vede asta pe fetele lor. Lindsay a sarutat-o si a imbratisat-o pe Samantha minute in sir, fara sa-i pese ca era foarte multa lume in jur", a povestit un membru al echipei de filmare, potrivit Cancan.

Ashlee Simpson, o gravida vulgara. Toate femeile insarcinate sint mindre de formele lor, dar Ashlee Simpson (23 ani) parca a cam exagerat. Mai tinara surioara a Jessicai Simpson s-a afisat la studioul de filmari imbracata intr-o rochie excesiv de decoltata si fara sutien pe dedesubt. Martorii spun ca actrita/cintareata (nici ea nu s-a hotarit ce este) era toata numai un zimbet, iar "balonasele" mai aveau putin si sareau de tot din biata rochie care abia putea sa-i mai acopere, sustine 7plus.

Ups! Le-au iesit sanii! Vedetele vor ca fiecare aparitie a lor pe covorul rosu la vreun eveniment important sau chiar pe strada sa fie ireprosabila. Insa uneori, din cauza unei clipe de neatentie, tot efortul lor se duce pe apa sambetei. In cele mai dese cazuri, vedetele raman cu sanii pe afara, din cauza decolteurilor foarte adanci sau a cusaturilor prea firave. Fotomodelul britanic Jordan, alias Katie Price, a avut parte de un moment stanjenitor chiar la lansarea uneia dintre cartile sale. Vedeta, in varsta de 30 de ani, era la o sesiune foto cand in clipa in care si-a ridicat mainile i-a iesit un sfarc din decolteul adanc si stramt al corsetului pe care il purta, relateaza Libertatea.

Cheeky, in sutien la petrecerea de logodna! Gabriela si parlamentarul britanic Lembit Opik si-au sarbatorit dragostea intr-un fitos club din Londra. Desi politicianul si-a dorit o petrecere restransa, solista s-a dat in stamba: imbracate cu sutiene de piele, fuste minuscule si portjartiere, surorile Cheeky au pozat sexy, pe motocicleta. Totusi, cireasa de pe tort au fost insignele menite sa le accesorizeze tinutele, ce contineau urmatoarele mesaje deloc “ortodoxe”: “Nu sunt inger” sau “Apetisanta”, anunta Click.

Monica Columbeanu s-a intors cu buza umflata de la Hollywood. Sotia miliardarului Irinel Columbeanu pare sa aiba ceva de ascuns. In ciuda dorintei sale arzatoare de a-si povesti toate realizarile si experientele, de cand s-a intors de peste Ocean, Moni refuza sa ofere vreun detaliu al excursiei sau sa-si motiveze in vreun fel plecarea. Atitudinea ei este pe deplin justificata avand in vedere faptul ca "vacanta" de doua saptamani nu i-a adus nicio satisfactie, ci, poate, doar un gust amar. Potrivit surselor noastre, Monica Columbeanu a mers la Hollywood pentru a-si indeplini un vis. Inspirata de realizarile altor romance celebre plecate peste hotare, sotia lui Iri si-a facut un tel din a deveni actrita. Si a facut tot ce i-a stat in putere. Moni nu a plecat peste Ocean de capul ei, ci liant i-a fost actorul Mike Davis, care ii promisese, inca din tara, ca o ajuta sa intre in Cetatea Filmului. Credibilitatea americanului pe mana caruia a mers nu era tocmai intacta. Moni nu este prima vedeta din Romania care apeleaza la Davis, dar probabil ca statutul ei de femeie maritata cu un barbat destul de influent a ferit-o de speculatii, sustine Cancan.

Daniel Craig s-a ales cu opt copci pe fata si un deget mai scurt. Nici macar agentul 007 nu e scutit de durere. Dar e una sa fie batut, torturat si „avariat” pe ecran, altceva sa sufere tot felul de neplaceri de ordin fizic in viata reala. Daniel Craig, cel mai nou interpret al lui James Bond, a trecut printr-o multime de episoade dramatice in timpul filmarilor. Muncind la precedenta pelicula, Casino Royale, s-a ales, in urma unei scene de bataie, cu doi dinti lipsa. Pe altarul viitorului film, Quantum of Solace, a sacrificat deja propria figura si un deget. Dupa ce, saptamana trecuta, s-a taiat la fata, accident in urma caruia i s-au pus opt copci, Craig a recidivat marti. El a ajuns la spital, direct de pe platouri, dupa ce varful unui deget i-a zburat in timpul unei scene de actiune, relateaza Gandul.