Naomi, prea beata sa se tina pe picioare. Naomi Campbell e una dintre vedetele care nu rateaza nici o petrecere. Astfel, dupa o noapte de distractie pe insula Capri impreuna cu niste prieteni italieni si dupa mult alcool, regina podiumurilor si-a pierdut echilibrul si era sa cada in plina strada, la iesirea din club. Insa, spre norocul ei, a fost salvata la timp de un prieten care o insotea, dezvaluie Libertatea.

Goran Bregovici si-a fracturat o vertebra dupa ce a cazut dintr-un copac. Bregovici a fost internat la o clinica din Belgrad, iar medicii au indicat ca starea lui e „stabila“ si nu prezinta „complicatii neurologice“. Cantaretul sarb a cazut dintr-un copac inalt de patru metri, aflat in gradina casei sale din Belgrad, relateaza EvZ.

Monica Columbeanu: "Sora mea arata mai bine decat mine". Recent sotia milionarului Columbeanu, cea care s-a asezat confortabil in varful topului celor mai bine platite manechine din Romania a fost "obligata" sa recunoasca faptul ca nu ea este "cea mai cea". "Sora mea este foarte frumoasa si nu are nevoie de pile ca sa puna mana pe contracte. Ea are toate atuurile sa se impuna in modelling, pentru ca, dupa parerea mea, arata mai bine si decat mine", a declarat Moni pentru Cancan.

Carla Bruni Sarkozy a suparat Columbia. Carla se incapataneaza sa nu renunte la muzica si va lansa in aceasta luna primul sau album de cand se afla la Palatul Elysee. Francezii insa nu vad cu ochi foarte buni cariera ei artistica pe care nu o considera „compatibila cu rolul” de prima doamna. Tot cariera muzicala a Carlei a reusit sa supere autoritatile din Columbia. Ministrul columbian al Afacerilor Externe Fernando Araujo a protestat, joi, la Bogota, fata de textul unui cantec al Carlei, in care aceasta vorbeste despre cocaina columbiana: „Esti drogul meu/ Mai mortal decat heroina afgana/ Mai periculos decat cocaina columbiana", canta Carla Bruni, potrivit Gandul.

Pepe nu o lasa pe Oana sa faca schimbare de sex. Dupa ce si-a dat jos cea de-a doua pereche de silicoane, Oana Zavoranu a decis sa devina cat mai naturala si sa renunte definitiv si la extensiile de par. Sotia lui Pepe a marturisit ca aceasta hotarare i-a apartinut in totalitate si ca barbatul de langa ea este de acord cu orice decizie pe care o ia. Exista insa o singura exceptie. Oana a marturisit, mai in gluma, mai in serios, ca Pepe nu ar fi de acord daca vreodata s-ar gandi sa isi faca schimbare de sex, noteaza Atac.

Iubita fotbalistului Nicolae Mitea este dama de companie. Mitea s-a logodit in secret cu superbul fotomodel, Dora Mirea, despre care ziaristii Cancan au descoperit are un cont pe numele ei pe un site unde isi ofera serviciile sexuale contra cost. Pe pagina web a iubitei lui Mitea apare un numar de telefon (cel mai probabil o cartela) la care, ieri, cand am incercat sa sunam, nu a raspuns nimeni. Ea are, in schimb, o adresa de e-mail, sexxy_alice @yahoo.com, unde clientii se pot programa. Tarifele practicate sunt "la vedere": 250 de euro pentru o ora de "sex total", 450 de euro - doua ore, 650 de euro - trei ore, 750 de euro - patru ore si o reducere substantiala celor care doresc sa o aiba in compania lor 12 ore, adica 1.600 de euro.

Chris Martin a crezut mult timp ca este homosexual. Sotul superbei Gwyneth Paltrow nu a sfasiat inimile femeilor in tinerete, pentru ca mult timp nu a fost sigur de orientarea lui sexuala. Ce-i drept, valul i s-a luat de pe ochi de indata ce a cunoscut-o pe actrita. Chris Martin isi aduce aminte ca a crescut intrebandu-se daca este homosexual sau nu. "Ma intrebam...si ce ma fac daca sunt? Pentru ca am fost crescut in ideea ca este complet gresit. Dar apoi m-a lovit: Si ce daca sunt? Din acel moment nu a mai reprezentat o problema", povesteste solistul formatiei Coldplay, citat de Romantica.

I s-au micsorat sanii Ralucai Badulescu! Raluca a slabit 38 kg, renuntand sa mai manance seara si optand pentru portii foarte mici in timpul zilei. Efectele regimului au inceput insa sa apara, iar primul lucru care se observa este decolteul, mult mai mic decat cel cu care Raluca ne-a obisnuit pana acum. Destul de saraca in ultimul timp cu aparitiile in public, mondena Raluca Badulescu nu a putut sa-l refuze pe Catalin Maruta si s-a infiintat joi seara la “Happy Hour”. Maruta a avut parte de audienta si asta pentru ca invitata lui s-a imbracat asa cum isi doreste fiecare barbat: cu un decolteu extrem de adanc, precizeaza Click.

Pamela Anderson s-a intors la Tommy Lee. Basistul formatiei Motley Crue a dezvaluit ca relatia cu fosta lui sotie, Pamela Anderson, este pe drumul cel bun. Pam s-a intors sub acelasi acoperis cu Tommy Lee, cu tot cu cei doi copii ai lor, Dylan si Brandon, anunta Cotidianul.

Bahmu nu-si mai scoate copilul din casa de teama deochiului. Desi pentru unii nu este decat o vorba din popor, putini fiind cei care cred in puterea malefica a deochiului, Adriana Bahmuteanu se teme sa-si mai scoata copilul din casa. De fiecare data cand este alintat de cineva, Mihaita Prigoana plange cu lacrimi de crocodil si nu se opreste decat atunci cand i se spune o rugaciune, scrie Gardianul.