Pamela Anderson si Tommy Lee redevin cuplu. Relatia tumultoasa dintre bateristul Tommy Lee si fosta sa sotie, actrita Pamela Anderson este pe cale sa fie revigorata." Pamela si copiii s-au mutat cu mine" a declarat Tommy pentru revista Rolling Stone. "Este grozav. Chiar functioneaza. "Cand suntem impreuna, poti sa vezi fericirea pe fetele copiilor", a adaugat muzicianul. Reprezentantul Pamelei Anderson a refuzat sa comenteze evenimentul, scrie EVZ.

Air Force One pentru Sarkozy. Liderul de la Paris, Nicolas Sarkozy, supranumit presedintele „Bling-Bling” datorita pasiunii sale pentru obiecte sclipitoare din aur, vrea sa-si intregeasca colectia de obiecte luxoase cu... un Air Force One. Numai ca aeronava trebuie sa fie pe masura apetitului sau pentru lux si sa fie dotata cu dormitoare somptuoase, birouri si o sala de conferinta, informeaza Gandul.

Andreea Raicu, innebunita dupa sex! Cunoscuta vedeta de televiziune se pare ca este la un pas de a nu mai iesi in weekend-uri din casa de dragul… sexului. Chiar daca, alaturi de Tudor Chirila, Andreea Raicu are ceva timp de relatie, iata ca pasiunea nu s-a „ofilit” si le da acestora un motiv de bucurie in fiecare zi. Prietenii binevoitori ai cuplului de vedete ne-au informat, recent, ca cei doi, aproape ca nu parasesc patul sau casa, deoarece nu se mai satura unul de celalalt, relateaza Atac.

Au aparut chiloteii nationalei. Veste buna pentru romance. De azi, ele pot sprijini echipa nationala a Romaniei intr-un mod inedit. Designerul Laura Olteanu a creat chiloteii nationalei Romaniei la Euro 2008, spre bucuria barbatilor care nu vor mai fi tentati sa iasa la bere cu baietii, afirma Libertatea.

Cadou pentru Oana. Oana Zavoranu atrage toate privirile de la volanul noii sale masini, un Porsche Cayman, de culoare alba, in valoare de 100.000 de euro. Vedeta a implinit ieri 35 de ani, iar acesta a fost cadoul primit de la sotul ei, Pepe, scrie Click.

Mariah Carey amana nunta pentru ca nu-i vin invitatii. Pretentiile ridicate de Mariah Carey si sotul ei Nick Cannon au alungat invitatii la nunta. Mariah a mai amanat o data nunta in urma cu aproape o luna din acelasi motiv. Asta dupa ce aranjase in cele mai mici detalii salonul de petreceri, dintr-unul din restaurantele cele mai scumpe din Los Angeles, titreaza Click.

Pamela, goala in reclama. Actrita Pamela Anderson va avea propriul reality-show, Pam: Girl on the Loose (Pam: o fata scapata de sub control) la o televiziune din SUA, care va incepe sa fie difuzat din 3 august. Pentru a-i convinge inca de pe acum pe telespectatori sa-i faca audienta, vedeta incearca din rasputeri sa-si promoveze emisiunea. Si cum ar putea un fost iepuras "Playboy" sa-si faca cea mai buna reclama decat scotandu-si in evidenta atuurile fizice impresionante. Astfel ca Pamela a filmat un promo al emisiunii, in care apare complet dezbracata si intinsa pe burta pe un pat, scrie Cancan.

Billy Bob Thornton ataca casnicia Angelinei Jolie. Fostul sot al Angelinei, in perioada 2000-2003, actorul Billy Bob Thorton, intrat, probabil, intr-un con de umbra din punct de vedere al publicitatii, s-a hotarat sa iasa putin in lumina reflectoarelor, atacand "fericirea" celor doi. Acesta a declarat ca "Brad este doar o faza, o toana a Angelinei. O cunosc destul de bine sa-mi dau seama ca se va trezi din aceasta tevatura gen sotia si mama ideala si nici nu se va uita in urma. Iar atunci veti vedea ca Brad Pitt nici nu va exista pe lista ei de telefoane", afirma Curentul.