Adrian Nastase amorez. Fostul premier, Adrian Nastase, a avut o tinerete foarte agitata. Pesedistul spune ca nici el nu le lasa in pace pe femei, dar nici acestea nu ramaneau insensibile la farmecele lui. Insa, majoritatea reprezentantelor sexului frumos, care i-au cedat acestuia, erau mai „coapte” decat el. Deputatul pesedist nu regreta nicio secunda aventurile traite. Cea mai mare aventura a sa a reprezentat-o relatia pe care a avut-o cu o dansatoare de la celebrul local ceausist, Melody, informeaza Cancan.

„Nevestele lui Dracula“ au ajuns de rasul americanilor. Gemenele Mihaela si Gabriela Modorcea, cunoscute ca trupa Indiggo, au participat marti seara, la New York. Mihaela si Gabriela au interpretat in fata juriului, compus din David Hasselhoff, Sharon Osbourne si Piers Morgan, piesa „New York, New York“. Dupa 40 de secunde, a rasunat alarma care marca finalul momentului, dar gemenele (in varsta de 24 de ani) au ignorat atat semnalul, cat si faptul ca, pe intreaga durata a evolutiei lor, Hasselhoff si Osbourne s-au straduit din rasputeri sa-si ascunda rasetele. Nici strigatele de dezaprobare din sala nu le-au speriat pe cele doua cantarete, carora Hasselhoff le-a gasit rapid si o porecla: „Nevestele lui Dracula“, relateaza Evenimentul Zilei.

Britney Spears face sex la telefon cu fostul ei sot. Britney (care, mai nou, este comparata cu un zombie) a gasit o metoda ieftina si buna de relaxare: face sex la telefon cu fostul sot. Persoane din anturajul fostei printese pop au declarat ca aceasta vorbeste aproape zilnic la telefon cu Kevin Federline, discutiile referindu-se, pentru inceput, la cei doi copii, pentru ca mai apoi sa degenereze in "sex salbatic", uneori auzindu-se si tipete din camera blondinei/brunetei (in functie de peruca pe care o poarta), afirma 7Plus.

Tulburata cantareata a fost avertizata aseara de medici ca, daca nu va renunta complet la droguri, s-ar putea sa moara. Amy Winehouse se afla inca in spital aseara pentru a-si face teste, dupa ce a lesinat luni, titreaza Romantica.

Fitness cu McCartney. Gabriela si Monica Irimia au fost surprinse, in ultimele zile, de mai multe ori in compania solistului Paul McCartney. Cei trei au petrecut ore intregi la un centru de intretinere din East Sussex, unde romancele i-au aratat starului britanic ce miscari trebuie sa faca pentru a se mentine in forma, scrie Libertatea.

Nicole Kidman, in slujba turismului din Australia. Nicole Kidman va fi implicata intr-o campanie de promovare a turismului in Australia, care va incepe in toamna, o data cu lansarea filmului care se numeste chiar „Australia”, relateaza Click.

Vanessa Williams cu Botezatu in Jamaica. Catalin Botezatu a avut recent privilegiul de a avea printre modelele care i-au purtat creatiile la Saptamana Modei din Caraibe o actrita americana de renume. Vanessa Williams (cunoscuta din filmele "Melrose Place", "Food Court") a ajuns, mai mult din intamplare, in prezentarea designerului roman, informeaza Cancan.

Paris isterica la Pet Shop. Cunoscuta drept o colectionara de animale care mai de care mai ciudate, Paris Hilton a facut o criza de isterie intr-un pet-shop din Los Angeles, cand angajatii au refuzat sa ii vanda un caine. Motivul invocat de vanzatori, respectiv ca achizitia ar fi doar o toana de moment, a scos-o din minti pe starleta, care a inceput sa strige ca vrea sa isi ia "copilul" acasa. "Nu e adevarat ca nu am grija de cateii si dihorii mei. Ii iubesc la nebunie, lasati-ma sa imi iau bebelusul acasa", i-a implorat Paris pe angajatii magazinului, care insa nu s-au lasat induplecati de crizele de isterie ale bogatasei americane, scrie Cancan.