Monica Columbeanu, in bezna la show-ul din Cluj. Fiasco la prezentarea de moda de joi, unde Monica Columbeanu a defilat pe podium in colectia de rochii de mireasa a creatoarei Rita Muresan. Inainte ca fotomodelul sa paseasca pe scena, reteaua electrica din Iulius Mall Cluj, locul de desfasurare a evenimentului, a cazut de trei ori! Debutul evenimentului a fost amanat cu o jumatate de ora din aceasta cauza, dar surprizele neplacute nu s-au oprit aici. Caderea de tensiune a survenit si in timpul prezentarii colectiei de rochii cu broderii florale, cusute manual, ale Oanei Savescu, afirma Click.

Dana Savuica, cu ochii pe iahtul lui Abramovici. Dana Savuica a ramas surprinsa, in urma cu cateva zile, cand a aflat ca la doi pasi de ea este ancorat iahtul multimiliardarului Roman Abramovici. Aflati intr-un sejur in Malta, oferit cadou de o firma de turism, Dana Savuica si sotul ei, Razvan Stanciu, au avut ocazia in cele sapte zile petrecute pe pamant maltez sa viziteze Insula Gozo, Grota Albastra si un templu din epoca megalitica. Insa, dintre toate acestea, fostul model a fost impresionat cel mai mult de panorama oferita de hotel Excelsior, din Valetta, unde a fost cazata si care era situat intr-un golf superb. Exact acolo era ancorata ambarcatiunea patronului echipei de fotbal Chelsea, scrie Cancan.

Bill Gates isi dezmosteneste copiii. Fondatorul companiei "Microsoft", Bill Gates, planuieste sa isi doneze averea de 58 miliarde de dolari mai degraba in scopuri caritabile, decat sa o lase pe mana copiilor sai, Jennifer, Roy si Phoebe. Magnatul american a afirmat ca este mai important ca banii sa fie cheltuiti in beneficiul celor saraci, decat sa ajunga sa satisfaca dorintele superficiale de lux si opulenta ale odraslelor lui, noteaza Cancan.

La nunta lui Dinu Maxer canta fanfara. Nonconformistul solist nu se dezminte. Pentru ca si-a propus sa vina, la nunta lui de pe plaja din Jupiter, calare pe un armasar pur sange, Dinu Maxer s-a gandit ca n-ar fi rau ca fanfara Marinei Militare sa-l acompanieze cu acest prilej. Dinu si viitoarea sa sotie, Deea, au tocmit o parte din fanfara Marinei Militare din Constanta (mai precis 26 de instrumentisti) sa cante la nunta lor ce va avea loc, pe 30 august, pe plaja din Jupiter. "Fanfara va sustine un recital in momentul in care eu voi aparea pe cal, iar Deea va fi adusa din larg, cu barca", a declarat viitorul mire, citat de Click.

Mihai Morar si Daniel Buzdugan demisioneaza de la Radio 21. Scena incredibila, joi seara, in luxosul local al lui Dinu Pescariu: duo-ul Buzdugan-Morar isi anunta colegii ca este foarte probabil sa demisioneze exact in mijlocul petrecerii date in cinstea lor, ca regi ai audientelor, de postul amintit. Daniel Buzdugan si Mihai Morar, realizatorii "Diminetii Demente", si-au depus joi dimineata demisiile de la Radio 21, socand conducerea postului si colegii, care au aflat abia la petrecerea organizata in cinstea celor doi, scrie Cancan.

Jessica Biel il inseala pe Justin Tymberlake cu o femeie. Ca sa fii trendy in "Cetatea Filmului", trebuie musai sa fii lesbiana, sau, cel putin, sa lasi impresia ca esti. Iar actrita Jessica Biel a vrut mereu sa fie in ton cu moda. De nenumarate ori, iubita lui Justin Timberlake a fost vazuta in compania unei "doamne" mult mai in virsta decit ea si destul de rubiconda, impartind gesturi tandre, ba chiar si pupici aparent "nevinovati". Iar cind Justin este plecat in turneu si nu are cine sa o incalzeasca noaptea, Jessica apeleaza tot la serviciile lesbienei, pentru a o proteja noaptea de frig si pentru a-i sopti cuvinte de dragoste, ca sa adoarma mai usor, scrie 7 Plus.

Raluca Sandu nu poate sa ramana insarcinata. Fiica presedintelui FRF nu a reusit, in doi ani de tratamente, sa ramana insarcinata. Desi nu si-a pierdut speranta, Raluca spune ca, momentan, si-a schimbat prioritatile. Dupa doua relatii esuate, alaturi de Ion Ion Tiriac si Walter Zenga, Raluca Sandu pare sa-si fi gasit adevarata fericire in bratele luptatorului american Todd Medina. “Am incercat timp de doi ani, iar acum deja nu ma mai gandesc la asta. Am alte prioritati”, a declarat Raluca, citata de Click.

Andreea Banica este obligata sa munceasca si in seara cununiei. Fix in ziua in care isi va oficializa relatia cu Lucian Mitrea, Andreea Banica va urca pe scena, in Constanta, unde va sustine un concert live. In loc sa se ocupe in tihna de pregatirile cununiei civile si sa-si primeasca invitatii in vila sa de la Cernica, acolo unde va avea loc petrecerea dupa cununia civila, Andreea va goni pe autostrada Bucuresti-Constanta, incercand sa onoreze un concert pe care l-a stabilit cu mult timp inainte, scrie Cancan.

Fiica lui Horia Moculescu, orgii sexuale cu parintii acasa. Crescuta intr-un mediu conflictual, se pare ca si Nidia Moculescu este pasionata de certuri si discutii in contradictoriu. In plus, nici nu prea ii pasa de cei din jurul ei. Cel putin asa sustin vecini familiei Moculescu, care au o parere foarte proasta despre tanara. O vecina se plange ca aproape nu mai poate sta in propria casa din cauza zgomotelor si sunetelor care se aud din camera fetei. Daca initial au crezut ca fata pune casete cu materiale pornografice si da sonorul la maximum special ca sa-i deranjeze pe ei, acum vecini cred ca, de fapt, acolo au loc adevarate orgii sexuale, avand in vedere ca toata ziua la Nidia „vin tot felul de handralai cu ochii injectati”, informeaza cotidianul Interesul Public.

Costel Busuioc si Patriciu, parteneri de 'afaceri'. Costel a devenit, peste noapte, din broscoi - print. Castigarea concursului de la televiziunea spaniola a insemnat pentru el o diploma de echivalare a studiilor, iar reprezentanti ai Ministerului Culturii din tara au incercat sa-l momeasca cu burse, angajamente si slujbe. Pana una alta, chiar daca se zvoneste prin presa ca si-a parasit familia si ca e naucit de notorietate si de banii castigati, Costel este inca privit cu drag de multa lume. Asa ca, in urma cu cateva zile, controversatul om de afaceri Dinu Patriciu a anuntat in publicatiile pe care le detine ca, prin fundatia care ii poarta numele, ii ofera 2.000 de euro lunar, pentru ca printul Costel sa se scoleasca si sa devina un artist de talie internationala, afirma Libertatea.