Demi Moore si Iulia Vantur s-au distrat impreuna intr-un club bucurestean. Actorii Demi Moore, Josh Hartnett si Woody Harrelson au avut parte de multa distractie, sambata noaptea, in Club Terminus din Bucuresti, la o petrecere privata organizata pentru echipa care filmeaza la Studiourile MediaPro din Buftea productia americana „Bunraku”. La eveniment au participat si Iulia Vantur, Gianina Corondan si cantareata Maria Radu, care au dansat pana dimineata. Evenimentul a umplut clubul bucurestean, spre dimineata multi dintre invitati alegand sa stea afara. La fiecare dintre intrarile incaperilor din club erau arborate bannere cu inscriptii in limba engleza care faceau aluzii la film: „Un film mare cu buget mic”, „Esti concediat!” sau „Bunraku, Motor!”, relateaza Gardianul.

Paris Hilton a renuntat la droguri ca sa incapa in haine. Revista americana "National Enquirer" a dat publicitatii motivul pentru care Paris Hilton a renuntat la consumul de marijuana. Astfel, starleta a dat uitarii drogurile, deoarece acestea ii dadeau pofta de mancare excesiva, iar ea mergea foarte des la restaurant unde manca pe saturate. "Am decis sa renunt la acest stil de viata, dupa ce am constatat ca luasem proportii si nu mai incapeam in hainele mele preferate", a afirmat Paris, potrivit Cancan.

Rod Stewart, 'alaptat' si la 63 de ani. Rockerul Rod Stewart, in varsta de 63 de ani, pare sa fie indragostit pana peste urechi de sotia sa, Penny, care e cu 26 de ani mai tanara. Ca un adolescent, el nu s-a putut abtine zilele trecute si si-a sarutat focos partenera de viata pe sanul drept. Cei doi erau impreuna pe iahtul lor si se bucurau de cateva zile de liniste. Paparazzii au fost pe faza si au surprins gestul de tandrete, relateaza Libertatea.

Brad isi face de cap fara Angelina. Nimic nu se compara cu un concert de calitate. Asa se pare ca si-a spus Brad Pitt, care a lasat-o pe Angelina Jolie in Franta pentru a merge la concertul Radiohead din Italia. Impreuna cu Edward Norton, partenerul sau din Fight Club, si cu Marianne Pearl, jurnalista pe care Jolie a interpretat-o in filmul "Speranta moare ultima", Pitt a fost fotografiat la concertul rocker-ilor britanici, sustinut in Milano. Chiar daca Angelina, insarcinata cu gemeni, nu a fost prezenta, actorul se pare ca s-a distrat copios, sustine Curentul.

Ellen de Generes o ia de nevasta pe Portia de Rossi. La auzul vestii ca, in statul California, au devenit legale casatoriile intre persoanele de acelasi sex, realizatoarea TV, Ellen De Generes, s-a si grabit sa fixeze data nuntii, "mireasa" fiind nimeni alta decit blonda Portia De Rossi (Nelle Porter din serialul "Ally Mac Beal), care, spre dezamagirea tuturor urmasilor lui Adam, este lesbiana, anunta 7plus. Mai virstnica De Generes nu este la prima relatie de acest fel, intre 1997 si 2000 avind-o drept iubita pe o alta actrita blonda, Anne Heche, care, dupa ce a parasit-o, a sfirsit prin a se marita cu un barbat: cameramanul Coley Laffoon.

Maruta, politist in filmul lui Moga! La sfarsitul saptamanii trecute, Catalin Maruta a debutat cu succes in meseria de actor, el interpretand unul dintre personajele-cheie ale filmului cu si despre trupa Simplu. Prezentatorul emisiunii “Happy Hour” il interpreteaza pe Catalin Manuta, un politist cu state vechi care are acum sarcina de a-i indruma pe colegii sai mai tineri si neexperimentati. Prima victima este nimeni altul decat Iulica Moca, personaj jucat de Iulian, fratele “micului Mozart”, relateaza Click.

"Penis din frisca" pentru Mariana Moculescu. Atunci cand s-a dus sa-si ridice corespondenta, Mariana, fosta sotie a compozitorului Horia Moculescu, a avut parte de o surpriza... dulce, dar deloc agreabila. In cutia de scrisori trona un penis imens, din frisca. O razbunare pusa la cale de prietenii Nidiei, fiica Marianei, suparati din cauza umilintelor la care mama isi supune fiica. Un scandal ingrozitor a avut loc saptamana trecuta intre Mariana Moculescu si Nidia, de fata cu prietenii apropiati ai adolescentei. Mariana si-a injurat ca la usa cortului fiica, a jignit-o ingrozitor si i-a spus vorbe grele. Cearta a ajuns la cuvinte grele precum "curva penala" si "jegoasa proasta", sustine Cancan.

Kate Winslet, mamaie. Imbatranirea prematura care pare s-o fi lovit pe actrita britanica Kate Winslet nu este consecinta cine stie carei maladii degenerative, ci "opera" unor specialisti in machiaje. Blonda din "Titanic" a devenit carunta si ridata pentru ca a primit un rol in drama "The Reader", unde interpreteaza o batrina doamna care, in timpul celui de-al doilea Razboi Mondial, se indragosteste de un tinar de-abia iesit din adolescenta, relateaza 7plus.