Elena Basescu vrea sa se marite cu Andrei Hrebenciuc. Elena Basescu intentioneaza sa-si oficializeze relatia cu Andrei Hrebenciuc, spre necazul tatalui ei. Astfel de zvonuri au mai circulat in lumea politica, insa, persoane din anturajul odraslelor de politicieni sustin ca Elena si Andrei au fixat data nuntii pentru acest an. Si, tot din acelasi motiv, se pare ca ei nu au ocolit nuntile la care au fost invitati si, evident, au participat impreuna, scrie Atac.

Revista Atac prezinta fanteziile sexuale ale vedetelor. Astfel, Monica Columbeanu face sex in orice pozitie, iar, de multe ori, ocoleste dormitorul, alegand pentru o partida fierbinte diverse locuri din resedinta de la Snagov. Chiar Irinel a marturisit, la un moment dat, ca a facut dragoste cu sotia sa in bucatarie. In schimb, Simona Patruleasa este superstitioasa si nu vrea sa comenteze fanteziile sale sexuale, insa, crede ca cea mai nereusita noapte de amor ar fi „o partida de sex cu un barbat fara umor”. Cristina Rus spune ca daca ar fi sa ajunga in pat cu o tipa, aceea ar fi „Andra, dar fara Maruta”

Se „poarta“ Obama. Numindu-l pe Barack Obama „omul momentului“, Donatella Versace a lansat in weekendul trecut, la Saptamana Modei de la Milano, colectia de primavara/vara 2009, inspirata de candidatul democratilor la presedintia SUA., relateaza Evenimentul Zilei.

Tom Cruise isi modifica pantofii ca sa para mai inalt. Faptul ca Tom Cruise are 1,70 m si este cu cinci centimetri mai scund decat sotia sa, Katie Holmes (1,75 m), a fost comentat de presa cand cei doi s-au cuplat in urma cu doi ani. Acum se pare ca pe actor a inceput sa il deranjeze acest aspect, deoarece poarta incaltaminte modificata, pentru a fi la fel de inalt ca si sotia sa, afirma Libertatea.

Iri, prins cu 127 km/h in localitate. Ieri, pe DN 1, in localitatea Saftica, celebrul om de afaceri a fost surprins de aparatul radar circuland cu o viteza de 127 km/h. Greseala i-a fost “rasplatita” cu suspendarea permisului de conducere pentru o perioada de 90 de zile si cu plata unei amenzi in valoare de 450 de lei, scrie Click.

Hugh Hefner a avut si relatii incestuoase. Hefner are la activ si o experienta homosexuala, dar cea mai socanta se defineste simplu prin...incest. Se pare ca Hugh a avut parte de o partida de sex in patru cu sotia sa, fratele sau si cumnata. "A avut loc o partida de sex in patru cu fratele sau Keith, sotia sa Rae si cumnata. Setea continua a lui Hugh de a experimenta din punct de vedere sexual a fost atat de mare, incat a vrut sa incerce si cu un barbat", scrie Steven Watts in "Mr. Playboy: Hugh Hefner and the American Dream", citat de Romantica.

Harrison Ford isi mangaie "ouale". Binecunoscutul actor Harrison Ford a oferit un spectacol exploziv la premiile "Brass Balls", care au fost decernate in Culver, California, lasandu-i cu gura cascata pe toti cei prezenti. In momentul in care a fost chemat pe scena ca sa-si primeasca premiul, starul hollywoodian s-a apropiat de microfon, pentru a se adresa publicului prezent. "Este extraordinar sa primesc un astfel de premiu, cu un astfel de nume, "Brass Balls" (Mangaie "ouale"), care are legatura cu corpul meu, de fapt cu o anume parte a trupului meu. Deci trebuie sa multumesc pe masura", a spus Ford care, in momentul imediat urmator, s-a apucat cu mana de testicule, parca imitandu-l pe celebrul cantaret Michael Jackson, renumit pentru astfel de gesturi indecente pe scena, in show-urile lui, informeaza Cancan.

Carla Bruni, la cutite cu sotul ei. Nici nu s-au casatorit bine, ca sotia presedintelui francez, Carla Bruni-Sarkozy, si-a dat seama ca are convingeri politice diametral opuse fata de sotul ei. Ea e de stanga, el de dreapta si le este greu sa gaseasca un limbaj comun cand e vorba de politica, relateaza Cancan.