Sandra Bullock recunoaste ca se imbraca precum un porc. Actrita preciza in legatura cu statutul sau de vedeta excentrica: "Nu imi doresc de nicio culoare sa intru in categoria vedetelor marcate de lifestyle. Sunt o celebritate ingrozitoare. Daca ies in public, ma imbrac ca un porc", scrie Curentul.

Cameron Diaz se ia la intrecere cu Jennifer Aniston. Cameron este cuplata cu fostul iubit al lui Jennifer Aniston, iar Jen este cuplata cu fostul iubit al lui Cam. Acum, intrecerea intre cele doua se rezuma la "care dintre ele o duce mai bine cu fostul celeilalte". In timp ce Jennifer se "incalzeste" in ploioasa Londra alaturi de John Mayer, Cameron isi petrece timpul liber alaturi de Paul Sculfor pe dealurile Hollywoodului. Cameron insa exagereaza in "fericirea" ei, si cum iese din casa, se si arunca de gitul oropsitului, sufocindu-l cu pupaturi si iesind la cina in locuri cit mai aglomerate, doar, doar o fi vreun paparazzo in preajma, pentru a face o poza-doua, sustine 7plus.

Moni si-a schimbat look-ul. Dupa trei ani, Monica Columbeanu si-a schimbat, in sfarsit, look-ul. Sotia lui Irinel s-a lasat pe mana stilistului Cristi Pascu si si-a taiat parul cu aproximativ 30 de centimetri. Monica spune ca s-a plictisit de vechea ei frizura si a decis sa incerce ceva nou, informeaza Libertatea.

Iata-l ginerica pe Mihai de la Akcent! Cine s-ar fi gandit ca cel care va da tonul casatoriilor in trupa Akcent va fi chiar mezinul formatiei? Mihai si Laura traiesc o poveste de dragoste de aproape trei ani si, in urma cu trei saptamani, s-au casatorit la Dej, orasul ei natal. La nunta au petrecut peste 200 de persoane, relateaza Click.

Orlando Bloom si iubita, goi in Gran Canaria. Relatia dintre actorul britanic Orlando Bloom si iubita lui, topmodelul Miranda Kerr, pare ca merge ca pe roate, cei doi petrecand o vacanta de vis impreuna. Recent, paparazzii i-au surprins pe cei doi in timpul unei escapade romantice in Gran Canaria, iar fotografiile realizate cu aceasta ocazie demonstreaza ca pasiunea dintre Bloom si prietena lui este la cote maxime, sustine Cancan.

Libertatea prezinta cele mai urate vedete nemachiate:Pamela Anderson, Julia Roberts, Jessica Simpson si Eva Longoria. Pamela are ochii mici si nasul prea mare, defecte care sunt ascunse de machiaj, iar Sharon Stone are fata imbatranita si plina de pistrui.

Bill Clinton, o noua amanta? O fotografie incendiara face valuri in presa internationala. Ex-presedintele american Bill Clinton tine de mana o tanara a carei identitate nu a fost inca dezvaluita. Nici urma de sotia sa, Hillary Clinton. Episodul s-a petrecut la Edmonton, in Canada, unde Clinton a tinut un discurs saptamana trecuta pe teme globale, inclusiv relatia dintre SUA si Canada, relateaza Cancan.

Radio 21 s-a suparat pe Morar si Buzdugan. 'Consideram ca, prin declaratiile facute de Mihai si Daniel despre atmosfera nepropice creatiei din interiorul Radio 21, s-a adus un prejudiciu de imagine postului nostru', a declarat Alexandru Macavei, directorul executiv al postului. Mihai Morar spusese ieri in Libertatea ca atmosfera de la Radio 21 'nu mai e asa de super ca la inceput', acest lucru constituind motivul demisiei sale si a lui Daniel Buzdugan.