Andreea Spataru, scuipata de fostul iubit. Scandal, joi seara, la clubul Cuando Navigator din Bucuresti, la gala de decernare a premiilor FHM. Andreea Spataru, una dintre cele mai sexy 100 de femei din lume, in viziunea cititorilor revistei pentru barbati, a fost la un pas de a fi agresata in vazul lumii de fostul ei iubit, Boschet, dezvaluie Libertatea. Doi prieteni ai lui Boschet au incercat sa aplaneze conflictul, sfatuind-o pe Andreea sa mearga afara, sa discute cu acesta, insa tanara a refuzat categoric. Situatia a devenit critica in momentul in care Boschet s-a dezlantuit, injurand-o si chiar scuipand-o pe Andreea in fata invitatilor si a jurnalistilor.

Catrinel Menghia, cea mai sexy din Romania. Manechinul este romanca cea mai apreciata in clasamentul cititorilor FHM. Visa sa ajunga o atleta de renume mondial, a ajuns in schimb un top-model international, cu pictoriale pentru „Sports Illustrated" si „Maxim" din Statele Unite, scrie Adevarul.

Fiul lui Gerard Depardieu a fost condamnat la doua luni de inchisoare. Actorul francez Guillaume Depardieu, fiul lui Gerard Depardieu, a fost condamnat joi la doua luni de inchisoare pentru ca a condus un scuter in stare de ebrietate, in noaptea de 10 februarie, la Bougival, in regiunea pariziana. Nici el, nici avocatul sau nu au fost prezenti la audienta care a avut loc la tribunalul Versailles, la Paris, iar avocatul sau, Jean-Yves Lienard, a anuntat ca va face apel, relateaza Romantica.

Prima doamna a Frantei s-a culcat cu 15 barbati. Fostul model si actuala prima doamna a Frantei, Carla Bruni, este o adevarata devoratoare de barbati, ea avand, de-a lungul timpului, 15 amanti celebri sau mai putin cunoscuti. Insa actualul lider de la Elysee nu pare sa aiba vreo problema cu trecutul amoros al Carlei, care ii este acum sotie cu acte in regula, desi el este doar al 16-lea barbat din viata ei, informeaza Cancan.

Uma Thurman s-a logodit cu un miliardar elvetian. Actrita americana Uma Thurman, celebra pentru filmele „Pulp Fiction” si seria „Kill Bill” s-a logodit cu prietenul ei Arpad Busson, un miliardar elvetian, potrivit revistei People, citata de Capital. Este vorba de cea de-a treia legatura oficiala pentru Thurman, dupa ce a fost casatorita intre 1990-1992 cu Gary Oldman, iar apoi, intre 1998-2004, cu actorul Ethan Hawke (cu care are doi copii). La randul sau, Busson este tatal a doi copii dintr-o relatie anterioara cu Elle Macpherson.

Beckham e incantat de reclama uriasa pentru lenjeria Emporio Armani. Celebrul fotbalist este atat de mandru ca apare doar in chiloti intr-un poster gigant atarnat pe fatada magazinului Macy's din San Francisco incat a postat pe blogul personal un mesaj in care isi arata uimirea, scrie Cotidianul.

Rocsana Marcu, licentiata in Comunicare. Rocsana Marcu este in culmea fericirii: a promovat examenul de licenta cu nota 8,50, sustine Libertatea. Absolventa a Facultatii de Comunicare si Relatii Publice, din cadrul SNSPA, Rocsana s-a prezentat cu mari emotii la examen.

Invazie de celebritati la „petrecerea pe plaja” a lui Elton John. Mare petrecere, mare, la resedinta din Windsor a starului britanic Elton John si a partenerului de viata al acestuia, David Furnish. Vedetele mondene din toate colturile lumii s-au adunat la petrecerea anuala data de cei doi in scopuri caritabile. „Printesa balului” a fost Elisabeth Hurley, prietena buna cu perechea Elton John-David Furnish, potrivit Daily Mail. Ea a venit echipata cu o imensa tiara, demna de o printesa. Rapitoare a fost si fostul manechin Elle McPherson, costumata intr-o tinuta hippy extravaganta, pe baza de auriu si cu o tiara asortata, tot aurie, relateaza Gandul.