Amy i-a aratat sanii lui Nelson Mandela. Controversata cantareata britanica Amy Winehouse continua sa isi uimeasca fanii prin gafele sale tot mai dese. Daca in urma cu doar cateva zile solista a fost surprinsa cumparand bautura scumpa de la un butic de cartier, sambata trecuta Amy a aparut, in culisele concertului dedicat liderului sud-african Nelson Mandela, la implinirea a 90 de ani, imbracata sumar. Bluza care lasa sa i se vada un san a fost surprinsa de paparazzi, anunta Cancan.

Paul Sculfor, de meserie iubit pentru vedete. Cea mai noua cucerire a lui Cameron Diaz a fost descoperita recent de paparazzi ca fiind modelul britanic, Paul Sculfor. Frumuselul nu este la prima relatie cu o vedeta notorie, aceasta fiind, se pare, reteta sa secreta pentru succes. Paul le-a avut pe lista sa de iubite si pe Jennifer Aniston sau Lisa Snowdon, iar drept prietene "de suflet" pe Victoria Beckham sau pe Lady Victoria Hervey, relateaza Curentul.

Sora lui Britney a vrut sa-si ucida bebelusul. La cei 17 ani, Jamie Lynn Spears nu a fost deloc pregatita sa devina mama. Mai mult decat atat, ea a crezut ca nasterea o sa fie usoara si de aceea a vrut sa nasca normal. Insa in momentul in care au inceput durerile facerii, Jamie a innebunit. A inceput sa se agite si a fost cat pe ce sa isi ucida bebelusul. "Inima bebelusului inceta sa bata de fiecare data cand Jamie Lynn impingea. Dupa ce doctorii au facut o ecografie rapida au descoperit ca micuta Maddie nu iesea din cauza cordonului ombilical, care era prea scurt. In momentul acela, Jamie a innebunit”, a declarat o sursa din interiorul spitalului pentru revista americana Star. In ciuda insistentelor matusii Britney, care a izbucnit in lacrimi si a inceput sa o implore pe sora ei mai mica sa faca cezariana, Jamie continua sa impinga. Parintii si iubitul ei au ramas socati cand au auzit-o pe Jamie spunand ca nu o intereseaza nimic si ca ea vrea sa nasca normal. La insistentele mamei, Lynne Spears de a-si da acceptul pentru cezariana, Jamie a explodat furioasa: “Dispari din camera, ca nu trebuia sa ma mai nasti, daca stiai ca o sa trec prin chinuri asa de ingrozitoare!". Numai interventia de urgenta a unuia dintre doctori care a facut incizia a reusit sa o salveze pe micuta Maddie Briann, scrie Click.

'Bush se drogheaza cu cocaina'. Scandal urias in Statele Unite, dupa aparitia unei carti scrise de fostul secretar de presa al Casei Albe, Scott McClellan, care contine, se pare, marturii devastatoare pentru actualul presedinte George W. Bush. Conform lui McClellan, liderul american face abuz de cocaina, drogandu-se uneori chiar in Biroul Oval de la Casa Alba, anunta Libertatea.

Mary-Kate Olsen se drogheaza impreuna cu Nicole Richie. Mary Kate Olsen, una dintre celebrele surori gemene care vesnic au probleme, si-a "corupt" buna prietena si, totodata, proaspata mamica, pe Nicole Richie si jumatatea acesteia, Joel Madden, si s-au infiintat la petrecerea unui "ilustru" necunoscut de la Hollywood. Pentru ei nu a contat motivul petrecerii, atit timp cit au existat acolo bauturi, jocuri pentru copii si droguri. Ce cautau jucariile alaturi de droguri si bautura, nu se stie, dar dupa ce s-au "afumat" cit sa nu se mai tina pe picioare, au inceput sa se joace ca doua copilite de 3 ani cu baloane si jucarii, relateaza 7plus.

Ce a facut Andreea intr-o limuzina de 10 metri. Andreea Banica si Lucian Mitrea si-au rostit juramintele in fata lui Dumnezeu. Si pentru ca a fost un moment pe care l-au asteptat 15 ani, cei doi au vrut, se pare, sa aiba de ce-si aminti. Mirele, mireasa si cativa prieteni apropiati au facut un ocol inainte de a merge la Hilton. Condus de Giovanni Francesco, iubitul Ioanei Basescu, convoiul s-a oprit in mijlocul intersectiei la Dristor. Limuzina Hummer H3 care i-a transportat pe miri si pe nasi a fost parcata de-a curmezisul, pe liniile de tramvai, iar Viper-ul rosu, cabrio a blocat o alta intrare in intersectie. Ceilalti soferi din gasca le-au urmat si ei exemplul, fara sa tina cont de claxoanele masinilor private de accesul in intersectie. In ciuda haosului creat, nuntasii au petrecut in jur de 20 de minute in Dristor, dar nu fara motiv. Desi urmau sa mearga la restaurant, petrecaretii au avut pofta de o saorma. Cea mai populara din Bucuresti. Mitrea a comandat 20 de bucati, le-a platit si, in asteptarea lor, mirii, nasii si toti cei prezenti, au incins o hora in plina intersectie, pe acordurile unui cantec popular ce razbatea din decapotabila de fite, sustine Cancan.

Aguilera a dat jos 15 kilograme in 7 zile. Frumoasa blonda de 27 de ani, fenomenul pop Christina Aguilera, a reusit sa scape de kilogramele in plus pe care le dobandise in timpul sarcinii si sa revina la formele apetisante pe care le avea. Proaspata mamica a declarat unui tabloid ca a slabit in 7 zile nu mai putin de 15 kilograme! Cum a reusit? Simplu! Cu 90 de minute de sport cinci zile pe saptamana, un program alimentar echilibrat, din care lipsesc fainoasele, painea alba, grasimile si zaharul si foarte multe ore de repetitii in sala de dans, sustine Curentul.

Model celebru s-a sinucis la New York. Manechinul rus Ruslana Korsunova (foto), care a pozat de multe ori pentru coperta revistei Vogue, a cazut, sambata, de la etajul noua al unui bloc din New York. Se pare ca tanara, de numai 20 de ani, s-a sinucis aruncandu-se de la fereastra apartamentului sau din Manhattan, informeaza Libertatea. Surse oficiale locale au precizat ca moartea fotomodelului face obiectul unei anchete a politiei. Originara din Kazahstan, Ruslana Korsunova a prezentat tinute ale unor case de moda celebre, precum Marc Jacobs, Nina Ricci, Christian Dior si Donna Karan.