Courtney Love se deplaseaza cu caruciorul de supermarket. In timp ce se afla intr-un tur de forta al "shopingului" prin magazinele din Malibu, nu se stie in ce conditii "misterioase", Courtney Love si-a scrintit piciorul. In loc sa tipe dupa ajutor, ca o Cenusareasa ce si-a pierdut pantoful, sau sa sonticaie pina acasa, "don'soara" cu look de zombie a gasit o solutie cel putin hilara: a acceptat sa fie transportata pina acasa cu un... carucior de supermarket. Astfel, cu tigara in coltul gurii si un pantof lipsa, Courtney s-a instalat confortabil in caruciorul metalic, lasindu-se impinsa de un trecator milostiv, relateaza 7plus.

Galliano redefineşte bărbatul. Săptămâna modei de la Paris, eveniment dedicat modei masculine, s-a încheiat duminică seara cu prezentarea unor colecţii care ar „putea schimba ideea că băieţii sunt băieţi“, comentează AP, citat de EvZ. Piesele vestimentare care au stârnit cele mai multe comentarii au fost create de John Galliano (designerul casei Dior), care a propus un bărbat de inspiraţie feminină, machiat, îmbrăcat în fuste sau pantaloni mulaţi, „accesorizat“ cu eşarfe de voal, pălării cu paiete şi bijuterii sclipitoare.

Surorile Roman blonde, ca să scape de depresie. Fiicele lui Petre Roman au repetat isprava tatălui lor, care la 61 de ani şi-a mascat firele de păr alb cu un şampon nuanţator, în tonuri de blond. Cum în ultima vreme Catinca şi Oana au fost văzute singure, ele au decis să se facă blonde, convinse fiind că noul look le-ar aduce, cel puţin aşa susţin studiile, mai mult lipici la bărbaţi, scrie Click.

Un mic avion, de 10 milioane de lire sterline, pentru liniştea reginei Elizabeth. Palatul Buckingham intenţionează să cumpere un mic avion particular, în valoare de 10 milioane de lire sterline, pentru transportul intern şi extern al reginei Elizabeth a II-a, în ciuda faptului că are nevoie de 32 milioane de lire sterline pentru repararea reşedinţelor regale, anunta Curentul.

Cumnatul Simonei Patrulesa s-a culcat cu iubita iubitei lui. Dupa ce s-a despartit de Ilinca Vandici, Bogdan Ivanof a "descoperit-o" pe Dana Dorobantu, un model foarte cunoscut in lumea mondena. La cei 25 de ani ai sai, Dana a avut parte de o viata tumultuoasa in plan personal, ajungand, dupa cum spun carcotasii, si prin bratele mai multor femei. Se pare ca pe Bogdan acest aspect nu l-a deranjat prea mult, acceptand ideea ca iubita lui are la randul ei ...o iubita. Dupa ce Dana a adormit bustean, Bogdan Ivanof i-a facut avansuri Ralucai, rivala lui, avansuri ce au fost pe loc acceptate de catre aceasta. Triunghiul amoros a fost rupt in momentul in care Dana s-a trezit brusc si i-a surprins pe cei doi iubiti ai ei (Bogdan si Raluca) intr-o ipostaza prea intima chiar si pentru standardele ei, relateaza Cancan.

Parghel are metastază la ficat şi cancer ovarian. Solista Anca Parghel este unul dintre puţinii norocoşi care au reuşit, timp de 14 ani, să fenteze cancerul, boala recidivând însă, în urmă cu două săptămâni, când solista a suferit o intervenţie chirugicală, la Spitalul Bucur. Deşi diagnosticul dat de medici este dur, metastază la ficat şi cancer ovarian, ea nu-şi pierde speranţa că se va vindeca într-o clinică din Viena sau Statele Unite, anunta Click.

'Sa nu o mai vad pe Naomi'. Inca o palma pe obrazul supermodelului Naomi Campbell. Dupa toate scandalurile in care a fost implicata in ultimii ani, Naomi incepe sa-si piarda prietenii. Pana si pacifistul Nelson Mandela, fostul presedinte al Africii de Sud, a declarat, cu ocazia implinirii a 90 de ani, ca nu vrea sa o mai vada pe Naomi niciodata, pentru ca l-a suparat. 'Sa nu o mai vad pe Naomi! Nu mai poate fi catalogata drept model pentru nimeni. Nu mai poate fi inclusa in nimic din ceea ce fac. Si-a distrus credibilitatea si m-a dezamagit!', a declarat Mandela, potrivit Libertatea.

Amantul pervers al doamnei Dichiseanu. Relatia celebrului actor Ion Dichiseanu (75 de ani) cu actrita Simona Florescu (41 de ani), din care a rezultat si o fata, Ioana (21 de ani), ascunde o telenovela de zile mari. Dupa ce, in vara lui 2006, au aparut primele semne ale neintelegerilor dintre ei, mariajul lor pare azi in pragul unei rupturi definitive. Paparazzii au obtinut zilele trecute dovada infidelitatii Simonei, care traieste o poveste secreta de dragoste alaturi de un tanar din Dorobanti, sarmant si instarit, in egala masura! Adevarata lovitura de teatru a acestei povesti o constituie, insa, faptul ca Simona Florescu-Dichiseanu si-a cunoscut amantul prin intermediul fiicei ei. Aceasta este prietena cu iubitul mamei si, mai mult, tainuieste relatia lor, sustine Cancan.

McConaughey, jefuit in Nicaragua din cauza ca s-a imbatat crita . Actorul Matthew McConaughey, aflat la surfing in Nicaragua, a fost jefuit. Hotii i-au luat telefonul mobil si 2.000 de dolari. Binecunoscutul star de cinema a fost carat acasa beat, dintr-un bar din San Juan Del Sur, unde cerea informatii despre slapii pe care ii pierduse. Tovarasul de pahar a fost cel care l-a dus in camera de la hotel, insa a lasat usa neincuiata la plecare. Atunci se pare ca au actionat hotii, potrivit surselor, scrie Gardianul.

Cheeky Girls vor in "Playboy". Componentele trupei Cheeky Girls, gemenele de origine romana Monica si Gabriela Irimia, sunt atat de mandre de trupurile lor proaspat reconfigurate cu ajutorul unor implanturi cu silicon, incat nu ezita sa dea curs solicitarilor de a poza goale. Primii pasi au fost deja facuti. Cantaretele, in varsta de 25 de ani, au renuntat la haine pentru un pictorial in scop caritabil si, in plus, s-au lasat imortalizate in costumul Evei si de catre fotografii revistei "Fabulous". De aici si pana la o viitoare aparitie in "Playboy", publicatie condusa de excentricul american Hugh Hefner, nu mai este mult, cele doua romance dorindu-si sa pozeze pentru celebra revista pentru adulti, scrie Cancan.