De ce o copiaza Jojo pe Lori? Desi, in aparenta, sunt un cuplu de invidiat, Jojo si iubitul ei au si ei secretele lor. Se pare ca armonia din relatia celor doi este mentinuta cu mari eforturi, in mod special din partea blondei. Surse din anturajul lor sustin ca, in ultima vreme, Catalin Catoiu, zis si Teava, s-a schimbat mult si a inceput sa aiba pretentii cu care cantareata tine pasul din ce in ce mai greu. Insa, de dragul iubitului, le respecta, chiar daca asta este, de multe ori, sub demnitatea sa. Mai nou, Teava a lasat sa iasa la iveala faptul ca sentimentele lui pentru Loredana Groza, fosta iubita in trecut, au supravietuit in ciuda trecerii anilor. Si, pentru a reinvia putin pasiunea in cuplu, a inceput sa-i dea lui Jojo sfaturi vestimentare usor bizare si complet diferite de gusturile minionei blonde, sustine Cancan.

Britney Spears a uitat ce inseamna epilatul. Toata lumea stie ca, mai nou, Britney este ocupata cu cei doi fii ai sai, recistingindu-si dreptul de vizitare. Dar nu are timp nici macar pentru o vizita la cosmetica? Intre doua zile petrecute cu progeniturile, Britney si-a luat un moment de respiro si s-a infiintat cu tot cu asistenta personala si bodyguradul la un restaurant de fite din vestul Hollywoodului. In timp ce urca scarile, le-a oferit paparazzilor o imagine pe care in mod sigur nu si-au dorit-o. Imbracata intr-o rochie scurta, acestia au surprins-o pe Brit cu pilozitatea inghinala "nedefrisata", scrie 7plus.

Angelina Jolie pastreaza misterul gemenelor. La sfarsitul lunii mai, se zvo­nea ca Angelina a nascut, in Franta, mult asteptatele gemene. Erau date publicitatii chiar si numele nou-nascutelor, botezate, pare-se, dupa bunicile lor. Purtatorul de cuvant al vedetei s-a grabit sa infirme informatia, iar amatorii de povesti din show-biz s-au vazut nevoiti sa mai astepte. Acum, la o luna distanta, umbla din nou vorba ca partenera lui Brad Pitt ar fi adus pe lume fetitele. O serie de apropiati ai cuplului au confirmat ca Jolie ar fi devenit mama pentru a doua oara, la un spital din Franta. Totusi, nici de data aceasta nu exista un comunicat oficial cu privire la venirea pe lume a micutelor, relateaza Gandul.

CRBL si-a tatuat creierul pe mana! CRBL este unul dintre cei mai tatuati artisti romani, multe dintre desenele care ii impanzesc corpul avand insa mesaje care te cam pun pe ganduri: “Maine poate fi sfarsitul!” si “Doar cei puternici supravietuiesc!”. Dar, febletea lui este de fapt tatuajul de pe mana, care intruchipeaza creierul solistului aflat sub o coroana regala, garnisita cu zeci de diamante, noteaza Click.

Banica jr nu mai vrea copii cu Andreea Marin. Tatal fericit a doi copii, un baietel de patru ani dintr-o casnicie anterioara si fetita Ana Violeta, in varsta de cinci luni, rezultatul dragostei sale cu Andreea Marin, Stefan Banica jr are de gand sa se opreasca aici. Cantaretul si-a facut semnul crucii si si-a scuipat in san de „Doamne fereste!” atunci cand cineva i-a urat Andreei „multi copii frumosi in continuare!", sustine Gardianul.

Lindsay Lohan are o mama vitrega cu doi ani mai mare. Controversata actrita Lindsay Lohan va avea, in curand, o mama care este cu doar doi ani mai in varsta ca ea. Tatal vedetei hollywoodiene, Michael Lohan, se pregateste de insuratoare, aleasa fiind Erin Muller, o blonda apetisanta in varsta de 24 de ani, care a devenit cunoscuta dupa ce a pozat in ipostaze incendiare pentru "Poker Calendar Girls". In prezent jucatoare profesionista de poker, Erin, care seamana foarte bine cu Lindsay, se pare ca i-a sucit atat de tare mintile lui Michael Lohan ca acesta s-a hotarat sa o ceara in casatorie, scrie Cancan.

Piesa porno a Andei Adam a fost interzisa de posturile de radio bucurestene. Marius Moga era convins ca va da lovitura cu piesa “Punani”, lansata, cu mare tam-tam, in urma cu doua luni. Iata, insa, ca sperantele sale s-au dus pe apa sambetei. Melodia interpretata de Anda Adam este respinsa de posturile de radio din FM-ul bucurestean, dupa ce a picat la testul publicului. In schimb, ascultatorii din provincie s-au dovedit a fi mai receptivi, piesa clasandu-se in topul romanesc RT 100, pe pozitia 52. melodia intitulata “Punani”, in traducere, din argoul jamaican, “organ genital feminin”. Versurile, extrem de indraznete, “Move your punani / Go make yourself some money / Misca-ti pasarica, du-te sa faci niste bani” au nascut numeroase controverse, scrie Click.

Fiica lui Mick Jagger, presata de necesitati. Festivalul de la Glastonbury a fost mana cereasca pentru paparazzi, mai ales din cauza insuficientei toaletelor. Si, uite asa, a fost fotografiata in flagrant (mai exact, cu pantalonasii in vine) creatoarea de bijuterii Jade Jagger - nimeni alta decit fiica din prima casatorie a lui Mick Jagger, vocalistul formatiei Rolling Stones, anunta 7plus.

Nicole Kidman naste pe muzica. Actrita de origine australiana Nicole Kidman si-a alcatuit o compilatie muzicala pe care doreste sa o asculte atunci cand va naste primul sau copil biologic, relateaza Click. Vedeta, care urmeaza sa nasca in cel mult doua saptamani, si-a ales melodiile preferate pentru asigurarea unui fundal sonor cat mai relaxant pe intreaga perioada a travaliului.