Capitanul Chivu, injurat de "microbisti" la Starea Civila. De parca cineva ar fi atentat la viata lor, fotbalistul Cristi Chivu si stirista Adelina Elisei au spus „Da” in fata ofiterului Starii Civile, inconjurati de zeci de bodyguarzi. Singurii martori au fost mama lui Chivu si prietenii cuplului, Adela Popescu si Marius Kalmar. Pentru ca a blocat accesul in institutie mai mult de 40 de minute, Chivu a fost injurat atat de angajatii primariei, cat si de oamenii, majoritatea batrani, care aveau treaba in institutie, scrie Gardianul.

Victoria nu mai suporta mirosul lui David Beckham. De fiecare data cand fotbalistul vrea sa o sarute, Victoria stramba din nas din cauza mirosului cauzat de energizantul din untura de peste folosit de sotul ei. Fosta componenta a trupei Spice Girls a fost surprinsa, la un meci de baschet, in timp ce il respingea pe David, care aproape ca ii cersea un sarut. "Victoria s-a tot plans in ultima vreme ca nu-l mai suporta pe David, pentru ca ii miroase gura ingrozitor de urat. Ba chiar mi-a spus ca atunci cand se apropie de ea sa o sarute, ii vine sa vomite din cauza mirosului greu de peste pe care David il are de la energizant", scrie Cancan.

Printul William a participat la capturarea a 900 de kilograme de cocaina. Printul William, al doilea in ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, a participat la capturarea a 900 de kilograme de cocaina in cadrul unei misiuni cu unitatea sa din Marina Regala in Marea Caraibelor. Iron Duke, nava pe care printul urmeaza o parte dintr-un curs militar intensiv a interceptat, sambata, in largul coastelor Barbados, un vapor care transporta droguri cu destinatia Europa sau Africa, a caror valoare era de 40 milioane de lire sterline (50,5 milioane de euro), scrie Romantica.

Iglesias vrea doua dormitoare pe faleza. Cantaretul va incheia la Constanta, pe 19 iulie, turneul pe care il va sustine in Romania, alaturi de Costel Busuioc. Astfel, Julio va sosi pe Litoral pe data de 18 iulie si va ramane pana pe data de 21 iulie. Artistul a solicitat sa fie cazat intr-un hotel de 5 stele, intr-un apartament cu doua dormitoare, scrie Click.

Andreea Marin va adopta un copil african. La aproape sapte luni de la nasterea fiicei sale, Violeta, Andreea Marin surprinde inca o data, anuntand, in cadrul emisiunii "Happy Hour", ca isi doreste sa infieze un copil african. Astfel, imediat ce va fi posibil, Stefan Banica Jr. va deveni tatic pentru a treia oara, cu sau fara voia sa. De data acesta, el nu va mai fi nevoit sa-si imparta responsabilitatile legate de acest copil cu sotia sa, deoarece diva a decis sa nu faca o adoptie traditionala, ci una la distanta, informeaza Cancan.

Nicole Kidman are playlist pentru nastere. Actrita Nicole Kidman va naste in curand si pentru ca muzica are rol de calmare, ea va avea la indemana cantecele preferate. Vedeta are rezervat un "apartament" intr-un spital din Tennessee si si-a inregistrat un cd pe care a pus cantecele ei preferate. Pe pretiosul cd sunt piese interpretate de Keith Urban, sotul actritei si arii are celebrului flautist irlandez Sir James Galway, anunta Romantica.

Ultima moda: Gina Pistol, DJ Wanda si Cristina Cioran poarta cizme la 35 de grade. Ne-am obisnuit deja ca vedetele sa dea tonul in moda, criticii sa fie cu ochii pe ele, revistele sa le incadreze la rubricile “bine sau prost imbracate”, iar producatorii sa-si frece palmele a multumire pentru ca-si vand produsele de fite. Click! prezinta imagini inedite cu “dive” autohtone care in toiul verii sunt incaltate cu cizme pentru gerul Bobotezei. Moft sau neglijenta, decizia de a purta cizme la 35 de grade Celsius nu este salutata nici de medici, nici de designerii de incaltaminte.

Raluca Sandu si Todd Medina divorteaza! La nici un an de la casatorie, Raluca Sandu si boxerul Todd Medina par sa-si doreasca din nou libertatea. Potrivit unor surse din anturajul cuplului, cei doi au inaintat deja actele pentru divort, iar procesul este, in acest moment, in plina desfasurare, in California, scrie Cancan.